TOPlist

Bluboo XWatch: Sportovní hodinky z Číny? Nabídnou GPS i Android Wear

xwatch (1)

Chytré hodinky se systémem Android Wear sice zažily poměrně pomalý start, ale i tak se jim podařilo zaujmout své místo na trhu a postupně se do jejich výroby pouští i další společnosti. Chladným pak Android Wear nemohl nechat ani ryze čínské a pro nás mnohdy i nepříliš známé výrobce. Ti se sice většinou spoléhají na vlastní softwarová řešení či systémy založené na OS Nucleus od MediaTeku, ale pomalu svou pozornost obrací i na Android Wear. Pomineme-li  dlouho očekávané Huawei Watch, tak by prvními ryze čínskými vlaštovkami se systémem Android Wear a nízkou cenou měly být chystané chytré hodinky Elephone Ele Watch či čestvě představené hodinky Bluboo XWatch.

Bluboo XWatch

Tato čínská novinka má přitom primárně mířit na sportovce, čemuž napovídá nejen design, ale také funkční výbava hodinek. Ta zahrnuje například senzor srdečního tepu, výškoměr, barometr a GPS. Krom toho nabídnou hodinky Bluboo XWatch kruhový displej o dosud neznámém rozlišení. Zbylé hardwarové parametry bohužel zatím nejsou známy. Hodinky se budou prodávat v několika barevných variantách a nabídnou také standardní, vyměnitelné pásky. Vedle dotykového displeje poslouží k ovládání hodinek Bluboo XWatch také dvojice hardwarových tlačítek. Cena ani dostupnost zatím nejsou známy.

Co na hodinky Bluboo XWatch říkáte? Uvítali byste je i na našem trhu?

Chytré hodinky na Alza Android RoadShow 2015

Chcete si vyzkoušet chytré hodinky na vlastní kůži? Pak dorazte na skvělou akci Alza Android Roadshow 2015 do Prahy již tuto sobotu 17. 10.

registracehome

Zdroj: GizmoChina.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)