TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play – výběr toho nejlepšího #3

android aplikace 3

Již přes rok vám každé pondělí přinášíme seriál Nejnovější Android aplikace z Google Play. Celkový součet aplikací všech dílů tvoří obrovské číslo. My jsme se rozhodli, že seriál díl po dílu projdeme a vybereme jen ty nejlepší kousky (10 v každém díle). Náš výběr těch nejlepších aplikací si můžete projít v následujícím článku.

IntelliPlay Music Player

IntelliPlay je inteligentní hudební přehrávač se spoustou nastavitelných prvků. V tomto hudebním přehrávači si můžete nastavit barvu pozadí – lze zvolit vlastní či některý z předvolených obrázků nebo automatickou změnu barvy na základě aktuálně přehrávané skladby. V nastavení dále naleznete časovač, ekvalizér a speciální gesta.

IntelliPlay Music Player Lite
IntelliPlay Music Player Lite

Navigace GPS NACESTY – offline mapy

V obchodě Google Play je k „dostání“ parádní off-line navigace NACESTY, která obsahuje mapy České a Slovenské republiky. Navigaci si navíc můžete stáhnout a používat zcela zdarma. Nechybí jí hlasový asistent, body zájmu (jako například benzínky, restaurace, hospody, hotely, penziony apod.) nebo také klasické plánování trasy spojené s určením ideální varianty.

387daa3ce49b186ecbd72c2c3e875185?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Power Button Flashlight

Tato aplikace přináší velmi originální způsob, jak si rozsvítit váš LED blesk. V podstatě stačí pouze 3krát stisknout vypínací tlačítko telefonu a máte rozsvíceno. Aplikace funguje překvapivě dobře, o čemž se můžete přesvědčit pouze tak, že ji na vlastní pěst vyzkoušíte. Stáhnout a používat ji můžete zcela zdarma.

Power Button FlashLight - LED
Power Button FlashLight - LED

SimplyScan

S aplikací SimplyScan lze vytvářet vlastní PDF dokumenty. Free verze této aplikace vám umožní vytvořit dokument obsahující pouze jednu stránku. Pokud se rozhodnete přejít na prémiovou verzi, budete moci vytvářet dokumenty s neomezeným počtem stránek.

SimplyScan: PDF Camera Scanner
SimplyScan: PDF Camera Scanner

Lazy Swipe

Tato aplikace na Android by měla posloužit především lenochům. My, Androiďáci, bychom ji označili jako aplikaci pro usnadnění ovládání našich chytrých telefonů. S Lazy Swipe můžete tažením prstu z kraje obrazovky vyvolat speciální panel nástrojů obsahující většinu důležitých ovládacích prvků telefonu. Kromě toho tento panel nabídne oblíbené (často navštěvované) aplikace a také nedávno spuštěné aplikace.

Omni Swipe - Small and Quick
Omni Swipe - Small and Quick

Disa

Tato skvělá aplikace pro Android dokáže unifikovat většinu vašich chatovacích klientů, čímž dokáže určitým způsobem šetřit vaši baterii. Aplikace Disa nabízí synchronizaci se základní SMS/MMS aplikací vašeho telefonu a Facebookem. Existuje ovšem i několik dalších pluginů, ke kterým se můžete dostat skrze nastavení této aplikace. V praxi to pak vypadá tak, že přes jedinou aplikaci (Disa) můžete komunikovat s vašimi přáteli na Facebooku, WhatsAppu a rovněž prostřednictvím SMS.

Disa (Unified Messaging Hub)
Disa (Unified Messaging Hub)

PohledniceOnline

S touto aplikací České pošty můžete vytvářet pohlednice prostřednictvím vašeho mobilního telefonu či tabletu. Česká pošta po zaplacení objednávky pohlednici následující den vytiskne a zašle do schránky adresáta.

Pohlednice Online
Pohlednice Online

PhotoMath

Máte rádi matematiku? Pravděpodobně ne, proto si neváhejte stáhnout tuto skvělou aplikaci, která za vás většinu matematických rovnic vypočítá zcela sama. Aplikaci stačí spustit, namířit fotoaparát na konkrétní matematický výraz a vyčkat na výsledek.

Photomath
Photomath

Snapi

Moderní trend „selfie“ fotografií stále nabývá na popularitě a jen tak brzy neskončí. Vývojáři mobilních aplikací jsou si toho samozřejmě vědomi, a proto přicházejí s různými vychytávkami pro snadnější tvorbu těchto fotek. Jednou takovou je aplikace Snapi, jež dokáže pořídit selfie fotografii na základě gesta – sevření pěsti a následném uvolnění.

Ampere

Chcete si ověřit, která z vašich kombinací nabíječek/USB kabelů nabíjí nejrychleji? Pak neváhejte vyzkoušet aplikaci Ampere. Ta dokáže změřit množství elektrické energie vstupující do vašeho zařízení. Měření sice není 100% přesné, mělo by ovšem správně určit, která z vašich nabíječek je pro vašeho Android miláčka lepší než ty ostatní.

Ampere
Ampere

Vybrali jste si z toho výběru nějaké Android aplikace? Našli jste nějakou aplikaci, kterou používáte na základě doporučení našeho seriálu, a chybí vám v tomto výběru? Potom budeme rádi, když nám její název napíšete do komentářů.

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)