TOPlist

Na rychlosti záleží? Amazon zboží doručí do jedné hodiny

amazon

Určitě to znáte. Objednáte si zboží z internetového obchodu, zaplatíte a pak (obvykle) několik dní čekáte, než pošta nebo zásilková služba objednávku doručí. Tak přesně tohle by se vám s Amazon Prime-Now nestalo. E-shopový gigant, co staví logistický sklad i u nás v ČR, spustil službu, se kterou vám zboží doručí do jedné hodiny od objednání. Tedy vám přímo ne, pokud nežijete v New Yorku. Celý proces navíc můžete sledovat na displeji svého telefonu.

Operations Inside the Amazon.com Fulfillment Center On Cyber Monday

Doručení do jedné hodiny vyjde na 7,99 $, doručení do dvou hodin je již pro členy klubu Prime zdarma. Jak jsme již zmínili, Now je zatím dostupný pouze v části Manhattanu, ale internetový obchod slibuje jeho brzké rozšíření. Amazon do hodiny nebude doručovat všechno, přesto má v nabídce desetitisíce běžných produktů. V propagačním videu jsme viděli třeba náramek Fitbit Flex a nějaký telefon s Androidem by se určitě také našel. Služba je dostupná od těžko uvěřitelných šesti hodin ráno až do půlnoci.

http://youtu.be/cjIH5dUQh7E

To, že na rychlosti záleží, si uvědomují i velké české e-shopy, které jsou schopny doručit zboží ve stejný den, pokud stihnete objednat třeba do 12 hodin. I když k nám balíčky zatím nelétají vzduchem, jak je zamýšleno v projektu Prime Air, rychlost doručování je vysoká.

Amazon Prime Air

Amazon Prime Air

Jste nedočkavci? Hraje u vás rychlost doručení při nákupu v e-shopu roli?

Zdroj: Engadget.

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)