Aktualizace aplikace Skype přináší funkci obraz v obraze pro telefony

skype android

Mobilní aplikace Skype od společnosti Microsoft se těší velmi vysoké oblibě ze strany samotných uživatelů téměř po celém světě. Společnost Microsoft nyní vydala aktualizaci, která přináší několik velmi vítaných novinek, zejména pro chytré mobilní telefony. Zajímá vás, o jaké novinky se přesněji jedná? Pojďme se na ně krátce podívat.

skype_logo_online

V nejnovější verzi aplikace Skype od společnosti Microsoft na chytrých mobilních telefonech nyní naleznete dlouho očekávanou funkci obraz v obraze, která byla doposud dostupná pouze pro tablety a počítače. Jedná se o funkci, která vám umožní pokračovat ve videohovoru i přesto, že budete s telefonem provádět jinou činnost. Pohyblivé okno s videem se vám ukáže na jakékoliv obrazovce, stejně jako tomu je i na počítačích.

Mobilní aplikace Skype pro chytré mobilní telefony s Androidem dostává funkci obraz v obraze

Mezi další novinky patří například zlepšení stability, zrychlení načítání chatů, zejména při otevírání z oznámení, přidání podpory pro posílání fotografií z aplikace Skype pro iPhone a dalších nových klientů a v neposlední řadě také podpora formátovaného textu (*tučné* _kurzíva_ ~přeškrtnuté~).

Pokud si chcete novou aktualizaci stáhnout, tak nezapomeňte navštívit mobilní obchod Google Play a aplikaci Skype aktualizovat.

Skype
Skype

Využijete nové funkce obraz v obraze v aplikaci Skype na mobilních telefonech?

hlasovat tlacitko

Zdroj: GSM Arena

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (26)