Acer ukáže na Android RoadShow 2014 své žhavé novinky

acer liquid z5

Komerční článek

Společnost Acer se zúčastní akce Android RoadShow, a to již v sobotu 31. května v Ostravě v hotelu Clarion Congress. Acer na této akci určené pro příznivce chytrých telefonů, tabletů a jiných mobilních zařízení ukáže naživo hned několik žhavých novinek.

ARS logo

Smartphone Acer Liquid Z4

Pro ty kdo nechtějí velký telefon je určen malý a elegantní smartphone Acer Liquid Z4 s krásným 4″ displejem. Díky svým zaobleným hranám se snadno drží i přenáší, váží jen 130 gramů a se svými kompaktními rozměry a tloušťkou 9,7 mm se vejde do každé kapsy. O věrný zvuk se stará přední reproduktor s technologií DTS Sound™ a o ostré a realistické snímky zase 5MPx fotoaparát s vysokou světelností f/2.4 a automatickým ostřením.
Do výbavy telefonu patří Wi-Fi, GPS, interní úložiště s kapacitou 4 GB a dvoujádrový procesor s taktem 1,3 GHz. Rozšířit kapacitu úložiště je možné prostřednictvím karty MicroSD. Liquid Z4 je k dostání v černém provedení „Titanic Black“ a v bílém „Essential White“ za doporučenou koncovou cenu 2 990 Kč včetně daně.

Acer Liquid Z4 - vzhled

http://youtu.be/OqYwQEkzlmQ

[katalog post_id=“226539″ type=“badge“]

Smartphone Acer Liquid Z5

Pro uživatele, kteří si chtějí vychutnat obsah na větší ploše, je určen smartphone Acer Liquid Z5 s 5″ displejem. Díky tenkému provedení s tloušťkou pouhých 8,8 mm a elegantním křivkám se také pohodlně drží a není problém jej ovládat pouze jednou rukou.
Také se může pochlubit výkonným předním reproduktorem s čistým, jasným, hlasitým a věrným zvukem. Zadní 5MPx fotoaparát má světelnost f/2.4 a nechybí mu ani podpora HDR. Operační systém Android 4.2.2 Jelly Bean používá dvoujádrový procesor s taktem 1,3 GHz a vestavěná 4GB paměť je rozšiřitelná prostřednictvím slotu pro karty microSD.
Acer Liquid Z5 je k dostání v bílém barevném provedení „Essential White“ a v šedém „Gentle Grey“ za doporučenou koncovou cenu 3 990 Kč včetně daně.

Acer Liquid Z5 - vzhled

http://youtu.be/yhB56DS_abA

[katalog post_id=“226523″ type=“badge“]

Smartphone Acer Liquid E3

Ti kdo nechtějí dělat kompromisy zaujme elegantní a výkonný smartphone Acer Liquid E3 s kvalitním 4,7″ IPS displejem s HD rozlišením. Liquid E3 váží pouhých 135 gramů a díky svému zaoblenému tvaru a tloušťce jen 8,9 mm se pohodlně drží i přenáší. Je vybaven 13MPx zadním fotoaparátem s extrémně rychlým ostřením a velmi vysokou světelností objektivu f/1.8, díky které zachytí uživatelé brilantní fotky s vysokým jasem i za zhoršených světelných podmínek.
Kromě zadního blesku má Liquid E3 LED diodu i vepředu, je tedy možné za horšího světla pořídit i kvalitní autoportréty. Liquid E3 se může pochlubit i vysokým výkonem díky čtyřjádrovému procesoru a 1 GB paměti. Vnitřní 4GB úložiště snadno rozšíříte MicroSD kartou. O jasný, hlasitý a věrný zvuk se postará přední reproduktor.
Liquid E3 lze pořídit za doporučenou koncovou cenu 5 490 Kč včetně daně.

Acer Liquid E3 - vzhled

http://youtu.be/EEaU_pwPu7s

[katalog post_id=“226578″ type=“badge“]

Tablet Iconia One 7

Cenově dostupný a snadno přenosný tablet Iconia One 7 s tloušťkou pouhých 8,9 mm nabídne díky 7″ IPS displeji s HD rozlišením i realistický obraz. Může se pochlubit hned dvěma kamerami a je osazen procesorem Intel® Atom™ Z2560, s nímž běží hry i videa hladce a bez zadrhávání. Můžete se přitom spolehnout až na sedmihodinovou výdrž na baterii. Samozřejmostí je přítomnost slotu pro karty MicroSD a pro čistší a hlasitější zvuk je tablet vybaven hned dvěma reproduktory.
Je k dispozici ve mnoha barevných provedeních a za doporučenou koncovou cenu 3 790 Kč včetně daně.

Iconia One 7

www.youtube.com/watch?v=B7G0WJqiqA8

[aps_product_sz image=“https://www.svetandroida.cz/wp-content/plugins/sz-catalog-extend/catalog-default.png“ title=“Katalog Android zařízení“ subtitle=“Specifikace, recenze, galerie, video, hodnocení, porovnávání…“ desc=“Pro více informací navštivte náš katalog zařízení.“ button=“Zobrazit katalog“]

Tablet Iconia A1-830

Hledáte elegantní a stylový tablet s kvalitní hliníkovou konstrukcí? Iconia A1-830 vaše požadavky splní. Její 7,9″ IPS displej s LED podsvícením a rozlišením 1 024 × 768 px vás uchvátí svým ostrým obrazem a přesnými barvami i při pohledu z úhlu až 178°. Velikost tabletu je ideální pro pohodlné držení jen v jedné ruce, druhou pak tablet můžete ovládat.
Ten je i díky hmotnosti pouhých 330 gramů velmi snadno přenosný. Za absolutně plynulé a rychlé ovládání i chod všech aplikací může Iconia A1-830 vděčit osazenému procesoru Intel® Atom™ Z2560 s taktem 1,6 GHz a 1 GB paměti. Spolehnout se přitom můžete až na 7,5hodinovou výdrž. O kvalitní záběry se postará přední a zadní kamera s tím, že zadní umožňuje natáčení až 1080p videí.
Tablet Iconia A1-830 je možné zakoupit již za 3 990 Kč.

Iconia A1-830

ICONIA A1-830 video 720p CZ v-8

ICONIA A1-830 video 720p CZ v-8

[aps_product_sz image=“https://www.svetandroida.cz/wp-content/plugins/sz-catalog-extend/catalog-default.png“ title=“Katalog Android zařízení“ subtitle=“Specifikace, recenze, galerie, video, hodnocení, porovnávání…“ desc=“Pro více informací navštivte náš katalog zařízení.“ button=“Zobrazit katalog“]

Zařízení 2v1 Acer Aspire Switch 10

Pokud s sebou nechcete nosit dvě zařízení, je pro vás řešením konvertibilní notebook Aspire Switch 10. Jde o tablet, který pomocí magnetických zámků snadno připnete k základně s klávesnicí, není přitom zapotřebí žádných západek. Má tělo tenké jen 8,9 mm a zadní stranu z hliníku. Se základnou, ve které může být až 500GB disk, se tloušťka tabletu vyšplhá na stále nízkých 20,2 mm, celková hmotnost navíc činí jen 1,17 kg.
Jeho 10,1″ displej s technologií IPS a HD rozlišením zaručuje široké pozorovací úhly a živější i ostřejší obraz. Acer Aspire Switch 10 s až 64 GB prostoru na integrovaném úložišti a se 2 GB paměti RAM je poháněn čtyřjádrovým procesorem Intel® Atom™ (Bay Trail T), který zajistí vysoký výkon a rychlý multitasking ve všech režimech. Je dodáván s operačním systémem Windows 8.1 a kancelářským balíkem Microsoft Office pro studenty a domácnosti za 9 590 Kč s daní. Acer Aspire Switch 10

http://youtu.be/xojSBN63b00

 

Chcete si produkty společnosti Acer vyzkoušet? Registrujte se na 1. zastávku Android RoadShow 2014 do Ostravy!

ARS logo

registraceHome

Komerční článek

Komerční článek
O Autorovi - Komerční článek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)