TOPlist

Who unfriended me: Zjistěte, kdo si vás na Facebooku odebral z přátel

Who unfriended me

Přemýšleli jste někdy o tom, kdo si vás na Facebooku odebral z přátel? Aplikace s názvem „Who unfriended me?“ vám to pomůže zjistit.

Jedná se o jednoduchou aplikaci, jejíž princip spočívá v tom, že v momentě, kdy po jejím nainstalování dojde ke změně vašeho vztahu k někomu z vašich přátel, dostanete automaticky notifikaci. Aplikace tedy není nikterak složitá a po nainstalování vás vždy po změně v seznamu přátel automaticky upozorní. Potěšující je, že aplikace umí rozlišovat, jestli si vás někdo odstranil z přátel, zablokoval nebo deaktivoval svůj účet.

Aplikace si také automaticky zapamatuje, kdo si vás dříve odebral a rozlišuje, jestli se jedná o zcela novou žádost o přátelství. Jedna z nevýhod je, že není možné získat informace o změnách ve vašem seznamu přátel, které proběhly před jejím nainstalováním. Za trochu zbytečné lze označit upozornění v momentě, kdy si sami někoho přidáte. To však lze bez problémů vypnout.

Aplikaci můžete stahovat zdarma z Google Play, ovšem za cenu častých reklam. Pokud vám tedy stačí občasná notifikace, aniž byste často vstupovali do aplikace samotné, svůj účel bez pochyb splní.

Who unfriended me?
Who unfriended me?
Jakub Schusser
O Autorovi - Jakub Schusser

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (16)