WankBand – nahánějte energii při prožívání erotického obsahu

wankband

Chytrá nositelná elektronika (jinak také Wearables) dnes dokáže sledovat vaši denní aktivitu, kontrolovat spánek či třeba upozornit na příchozí notifikace. Co ale využít chytrý náramek pro získávání elektrické energie? S velice odvážným nápadem přichází server Pornhub.com, který představil náramek WankBand. Ten dokáže produkovat a uchovávat elektrickou energii, kterou lze potom použít pro dobíjení další elektroniky, například mobilních telefonů. Jak to funguje? WankBand je připraven na známé kmitavé pohyby ruky, které provázejí velmi často sledování erotických stránek. Díky těmto pohybům je mechanická energie přeměněna na elektrickou. Jak to celé funguje, se můžete podívat v oficiálním videu, které mimochodem zdůrazňuje, že lze tímto způsobem ušetřit za účty za elektrickou energii.

Pornhub: The Wankband – Officer&Gentleman

Pornhub: The Wankband - Officer&Gentleman

Náramek WankBand přehledně zobrazuje „nahnanou“ energii a po připojení USB kabelu lze dobíjet další zařízení. Zatím bohužel neznáme detailnější technické specifikace, takže o tom, jak moc velkou část energie dokáže WankBand předat, můžeme nyní jen spekulovat. Stejně tak zatím nebylo upřesněno, kdy a jak se dostane toto zařízení na trh. Jedinou informací zůstává, že se nyní zájemci mohou zapojit do Beta testování.

wankband 2

Proč vůbec tato myšlenka vznikla? Podle serveru Pornhub jsou každý den zhlédnuty miliony hodin obsahu pro dospělé, což znamená obrovské plýtvání energie, která by se mohla při této činnosti generovat. Tato myšlenka zní samozřejmě zajímavě, nasazení v praxi bude ale nejspíše obtížnější. Mohou totiž nastávat vtipné situace, kdy přátelé okolo vás často uvidí stav energie na vašem náramku WankBand ve vysokých hodnotách a nebude vůbec potřeba si domyslet, co to znamená. A co teprve přítelkyně či manželky, které stav náramku mohou zahlédnout?

Dokážeme si také představit online žebříčky, které prozradí, jak moc chcete šetřit naši planetu a přírodní zdroje, a pak také jak moc vám chybí skutečná žena. Rozhodně se ale jedná o velmi zajímavý koncept, který stojí za pozornost.

Jak se líbí WankBand vám?

zdroj: digitaltrends.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (18)