Tesla začala prodávat stylové nabíječky nejen k telefonům

tesla nabijecky telefony

Tesla minulý týden odhalila novinky určené pro automobilové nadšence, a to elektrický tahač Tesla Semi a také novou verzi Roadsteru s neskutečnou akcelerací. To ale nebyly jediné novinky, dále se ukázala powerbanka a nabíječka pro různou elektroniku. Ty jsou vyvedeny v zajímavém designu, který připomíná velké nabíječky pro auta.

Nové nabíječky Tesla potěší každého fanouška

Pokud znáte fanouška značky Tesla a nevíte, jaký dárek mu pořídit, mohly by být tyto nové produkty ideálním řešením. Nejprve je tu malá powerbanka s kapacitou 3 350 mAh, což by mělo stačit na dobití většiny Android telefonů. A i když je Tesla známá tím, že posunuje technologii dopředu, tak u powerbank jsou trochu pozadu. Nabízí totiž kromě Apple Lighting konektoru už jen microUSB, který pomalu z telefonů mizí.

powerbanka tesla

Za cenu 45 dolarů snadno najdete lepší i praktičtější powerbanky. Zde se zkrátka platí za design, který potěší nejednoho fanouška Tesly. Za stejnou cenu 45 dolarů, tedy cca 1 200 Kč s DPH se bude prodávat i stolní nabíječka, která je vyvedena v designu Superchargeru. Obě novinky najdete na oficiálních eshopu Tesly.

tesla nabijecky telefon

Tahle mini nabíjecí stanice už nabízí nabíjení přes kterýkoliv druh USB kabelu, Tesla zároveň dodává, že k výrobě se použily stejné 3D CAD plány, jako se používají u skutečných nabíjecích stanic. Jedná se tak o dokonalou repliku. Na stránkách Tesly bohužel chybí detailnější informace o tomto produktu.

Jste fanoušci značky Tesla? Potěšil by vás podobný dárek?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)