Adventura Riven vyšla na Androidu: Co je nového v pokračování hry Myst?

Riven

Riven je pokračování legendární adventury Myst od Cyan Worlds. Remaster na Android opět tvoří Noodlescake Studios, stejně jako první díl série. Co ve hře najdeme?

Riven nabídne ještě hezčí grafiku

V únoru jsme psali o tom, že adventura Myst přichází na Android v remasterované podobě. Uběhlo několik měsíců a máme tady i pokračování s názvem Riven. Hra v podstatě začíná tam, kde končí první díl.

SuperDome (1)

Verze pro Android má například systém záložek, takže můžete svůj postup hrou kdykoliv rychle uložit a případně načíst. Kdekoliv ve hře můžete také použít zoom, abyste získali více informací a stop k řešení hádanek a puzzlů. Rovněž nabídne ještě hezčí grafiku.

Ve hře nechybí také podle Google Play achievementů. Potěší určitě to, že cena hry není tak velká jako u původního Mystu pro Android. Za druhý díl zaplatíme „pouze“ 129 Kč s tím, že ve hře nejsou žádné reklamy nebo další in-game nákupy za reálné peníze.

Hráli jste sérii Myst? Vyzkoušíte druhý díl na Androidu?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)