Na OnePlus 3 již existuje beta Android Oreo. Další telefony již brzy

telefony oneplus 3 aktualizace beta android oreo

Oficiální beta Android Oreo už je dostupná na telefon OnePlus 3. Další telefony této značky by měly následovat brzy, do konce měsíce by pak měla být dostupná i otevřená betaverze.

Beta Android Oreo pro OnePlus 3 má zatím hodně problémů

Prozatím pro vybrané osoby, uvolnila společnost OnePlus nový Android Oreo pro OnePlus 3. Výhoda je v tom, že OxygenOS je poměrně čistá nadstavba, takže aktualizace může přijít brzy. Novější modely OnePlus 3T a 5 by betaverzi měly dostat také velmi brzy. Podle OnePlus by se do konce měsíce měla objevit i otevřená beta, kterou si bude moct stáhnout kdokoliv. Prozatím vyšla první verze, která má ještě poměrně daleko k tomu, aby se dala využívat jako normální verze.

oneplus 3 android 8 oreo

Nefunguje například NFC. Wi-Fi, hotspot či Bluetooth mají poměrně velké problémy s funkčností. A to jsou jen problémy, které byly objeveny při krátkém používání. Do konce měsíce snad všechny hlavní chyby společnost opraví a otevřená beta verze již bude fungovat dostatečně.

Jde o poměrně velké překvapení, s Androidem 7 Nougat společnost moc nepospíchala, oficiálně vyšel Nougat až 31. prosince 2016. Přitom na OnePlus 2 nikdy oficiálně nevyšel, i když byla přislíbena podpora. Jde vidět, že společnost se poučila a snaží se co nejdříve vydávat i velké aktualizace. Mohlo by se také stát, že OnePlus bude jedna z prvních společností mimo Google, která nabídne aktualizaci na Android 8 Oreo.

[aps_product_sz id=“398484″]

Myslíte si, že OnePlus bude mít i první aktualizaci na Android 8 Oreo?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)