Nova Launcher Prime ve slevě ze 119 na 19 Kč

nova_launcher_prime_ico

Nova Launcher patří k nejúspěšnějším alternativním launcherům – potvrzuje to nejen jeho hodnocení, ale také například vítězství v rámci našeho cyklu SvětAndroida doporučuje: 8 nejlepších launcherů. Placená verze Nova Launcher Prime běžně stojí 4,99 amerických dolarů, tedy asi 120 Kč, nicméně nyní ji můžete získat za necelou dvacetikorunu.

Na poli alternativních launcherů existuje poměrně značná konkurence, takže sleva placené verze je jednou z cest, jak rychle získat další uživatele. Nova Launcher existuje už od dob Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich, drží ale krok s moderními trendy. Aktuální aplikace poskytuje vše, co by od ní uživatel mohl čekat.

Hlavním přínosem Nova Launcheru jsou velmi široké možnosti přizpůsobení, díky kterým si můžete domovskou obrazovku upravit dle svých potřeb a představ. Nejde přitom o program pro pokročilé uživatele – zlepšit vzhled a dojem z telefonu nebo tabletu s ním zvládnou bez problémů i začátečníci.

Co Nova Launcher Prime nabízí?

Nova Launcher Prime není sám o sobě aplikací, ale jakýmsi „odemykacím klíčem.“ K tomu, abyste po zakoupení mohli využívat všech výhod, které přináší, tedy musíte mít nainstalovaný i bezplatný launcher. Co za necelých dvacet korun získáte? Není toho málo – například pokročilé funkce gest na domovské obrazovce, jako je otevření nabídky nastavení či panelu oznámení, gesta poklepání, přejetí nebo štípnutí.

Další zajímavou možností je skrytí aplikace ze seznamu nainstalovaných programů nebo změna ikon. Zapomenout bychom neměli ani na přiřazení dalších funkcí ikonám aplikací a zobrazení počtu nepřečtených u zástupců podporovaných programů. Možnosti navíc se pak skrývají v možnostech nastavení.

Snížení ceny na 99 centů a v případě českých uživatelů na ještě výhodnějších 19,50 Kč je součástí letních slev v Obchodě Play. V tuto chvíli není jisté, jakých dalších zemí se tato slevová akce týká, ani jak dlouho potrvá (ví se jen, že se jedná o „časově omezenou nabídku“), proto v případě zájmu doporučujeme neváhat a Nova Launcher Prime zakoupit.

Nova Launcher si dosud stáhlo více než deset milionů uživatelů a jeho průměrná známka v Obchodě Play je velmi pěkných 4,6 z 5,0 možných. Placenou verzi Prime si zakoupil více než milion zákazníků.

Nova Launcher Prime
Nova Launcher Prime

Zdroje: androidpolice.com, app-sales.net, androidcentral.com, bgr.com.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (25)