TOPlist

Nové video od známého YouTubera ukazuje, proč je Nokia 6 odolná

Nokia smartphony

O tom, že bude Nokia 6 odolná, už pomalu nemusíme pochybovat. Známý YouTuber JerryRigEverything nyní rozebral tuhle očekávanou novinku do posledního šroubu. Ukázalo se, že konstrukčně je na tom telefon výborně.

Kvalitní kov a hodně šroubů zajistí, že bude Nokia 6 odolná

Již před několika týdny jsme tu měli video, kde se testovala odolnost telefonu Nokia 6. V něm dopadl více než dobře. Nyní se JerryRigEverything podíval dovnitř telefonu, aby zjistil, proč je telefon tak pevný.

Nokia 6 Teardown – Build Quality Review – Repair Video

Nokia 6 Teardown - Build Quality Review - Repair Video

V prvé řadě je to kvalitní kovová deska, která přidává hodně na pevnosti telefonu. Aby toho nebylo málo, k tomuto kusu plátu je zbytek telefonu připevněn celkem devatenácti šrouby. Což je opravdu hodně. I když rozebrání chvíli zabere, tak zbytek telefonu se dá rozdělat velmi jednoduše a půjde tak poměrně dobře opravovat. Vše je organizováno tak, aby se minimalizovala šance, že při rozmontování něco nechtěně ulomíte. Nové telefony Nokia, včetně modelu Nokia 6, se do Česka dostanou ve 2. čtvrtletí tohoto roku.

Co zatím říkáte na kvalitu telefonu Nokia 6? Plánujete její koupi, nebo radši čekáte na výkonnější model?

Zdroje: gsmarena.com, youtube.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)