TOPlist

Aplikace Netify: Wi-Fi, nebo mobilní data? Už nikdy nebudete na pochybách

Netify

V případě, že často váháte, jestli jste k internetu připojeni pomocí Wi-Fi nebo pomocí mobilního internetu, určitě vyzkoušejte aplikaci Netify, která za vás problém vyřeší.  Stalo se vám už několikrát, že jste si přehrávali video přes Wi-Fi a telefon po jejím výpadku bez upozornění přepnul na mobilní síť? S touto aplikací už takovým situacím nebudete muset čelit situaci a váš FUP budete mít plně pod kontrolou.

Umí vše, co je potřeba

Je jen na vás, jaký způsob upozornění při změně připojení si nastavíte. Na výběr máte upozornění vibrací, zvukem, nebo pomocí notifikační diody. Druh notifikací si můžete nastavit pro každý typ sítě zvlášť (mobilní síť, Wi-Fi, bez připojení), případně je úplně vypnout.

Ostatně, k nastavení je toho opravdu dost, nevyjímaje zapnutí při startu, zapnutí panelu v notifikační liště a zaznamenávání všech změn v typu připojení do logu. Panel v notifikační liště obsahuje tlačítka, která vás jedním kliknutím přenesou do nastavení jednotlivých druhů připojení. Jeho součástí je i počítadlo přenesených dat ( lze upravit v nastavení).

Zajímá vás například jen to, jaký druh připojení používáte? Pak stačí vypnout upozornění při odpojení od sítě, a Netify vás tak nebude zbytečně obtěžovat.

Výpis do logu

Výpis je velmi podrobný. Sdělí vám, kdy a jak dlouho jste k čemu byli připojeni a kolik dat bylo za tu dobu přeneseno. Rozlišuje se i mezi typy mobilní sítě a výpis můžete sdílet s jinými aplikacemi nebo ho čas od času promazat. Můžete taky nastavit automatické promazávání při každém restartu aplikace.

Závěr

Aplikace Netify je kompatibilní s Androidem od verze 3.0. Stahovat ji můžete z Obchodu Play zdarma. Určitě vás potěší, že je zcela bez reklam. Vývojář tak má zisk pouze z finančních darů, na které najdete odkaz poměrně hluboko v aplikaci, konkrétně pod položkou „About Netify“ úplně na konci seznamu.

Aplikace tak nabídne prakticky všechno, co potřebujete. Za nás ji určitě doporučujeme. Zajímavých, ale málo známých aplikací je v Obchodu Play víc než dost. Proto nás ani moc nepřekvapuje, že při tom všem, co nabízí, má relativně malý počet stažení.

Netify - Network Notifications
Netify - Network Notifications

Oceníte toto šikovné upozornění?

Jakub Schusser
O Autorovi - Jakub Schusser

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)