Movado Connect jsou nádherné hodinky s Android Wear 2.0 na palubě

Movado Connect

Movado patří k výrobcům luxusních hodinek, který se pouští i do chytrých zařízení. Teď představili nové Movado Connect hodinky s Android Wear 2.0, které vypadají hodně dobře.

Za Movado Connect hodinky si připlatíte

Již dříve tento měsíc oznámila společnost, že budou tvořit hodinky se systémem Android Wear 2.0. Neprozradila ale žádné jiné informace, těch jsme se společně s prvními obrázky dočkali až nyní.

Z obrázků jde vidět, že design se velmi blíží jiným Movado produktům. Podle tiskové zprávy bude v sobě mít poslední dostupnou technologii určenou pro chytré hodinky, a to včetně NFC. Na trh se dostanou na podzim tohoto roku. Více informací o hodinkách se dozvíme později, jedno je ale jasné. Cena nebude vůbec nízká, hodinky z minulého roku Bold Motion od stejné firmy stojí zhruba 20 tisíc korun.

Poprvé Movado hodinky dostanou Android Wear, a to včetně všech jeho novinek a vymožeností z verze 2.0. Zároveň má společnost dodat více než 100 různých grafických motivů ciferníků, i když pravděpodobně do tohoto čísla se počítají i jiné barevné varianty.

Jak se vám líbí design těchto hodinek?

Zdroj: 9to5google.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)