TOPlist

iPhone 7 nelze spárovat s některými Android Wear hodinkami

iphone-android-wear

Pokud jste majiteli iPhonu prahnoucími po chytrých hodinkách, ale Apple Watch vás příliš nezaujaly, můžete sáhnout po některém modelu s Android Wear. Google si totiž je moc dobře vědom toho, že chytré hodinky to na trhu nemají příliš lehké a proto také do svého systému pro chytré hodinky zahrnul kompatibilitu s jablečnou platformou. Problém však může nastat vlastníte-li nejnovější iPhone 7.

iPhone 7 se nekamarádí s Android Wear?

Dle ohlasů řady uživatelů nelze dokončit párování mezi velkou částí Android Wear hodinek a telefony iPhone 7. Google na tyto stížnosti zareagoval na svých fórech s tím, že problém postihuje majitele hodinek Motorola Moto 360 2. generace, Tag Heuer Connected, Fossil a všech modelů Asus ZenWatch. Dle uživatelů se však problém týká také hodinek značky LG a první generace Motorola Moto 360. Problém postihuje i uživatele, kteří předtím provozovali své Android Wear hodinky s iPhonem 6 / 6S a nejnovějším iOS 10. Google také dodal, že pracuje na odhalení příčiny tohoto problému a pokusí se jej opravit co nejdříve to bude možné. Internetový gigant údajně o celé záležitosti informoval také Apple, ten však zatím žádné vyjádření neposkytl.

iphone-7 android wear

My aktuálně podrobujeme nejnovější iPhone 7 testu a pokusili jsme se jej spárovat s hodinkami Samsung Gear Live – úspěšně. Je tedy zjevné, že všechny hodinky s Android Wear tento problém nepostihuje. Do úvahy přichází tak přichází možnost, že problém se spárováním mají jen hodinky s určitými verzemi firmware. Otázka je také, zda je chyba na straně Googlu či Applu.

Zdroj: AndroidAuthority.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (17)