TOPlist

Huawei začne prodávat koncept Honor Magic. Představí se za týden

Honor Magic

Spekulace hovořily o tom, že nového telefonu Honor Magic, jsme se měli dočkat již včera. Místo oficiálního odhalení však přišla “jen” pozvánka na akci, která se uskuteční 16. prosince. Na co se můžeme těšit?

Honor Magic nebude mít fotoaparát a reproduktor?

O tomto telefonu nemáme zatím mnoho informací. Nicméně podobně jako v poslední době vydaný Xiaomi Mi Mix, i tento telefon má být koncept převedený do skutečnosti. Podle spekulací má mít zahnutý displej od Samsungu, podobně jako Galaxy Edge série. Dále je to pak zajímavější. V základu nemá mít fotoaparát anebo hlasitý reproduktor. Tyto součásti mají být dostupné jako volitelné příslušenství.

honor-magic-teaser

Zajímavé bude sledovat, jak se Honor popere s cenou. Přeci jen jsou známy tím, že za nižší ceny se snaží nabídnout telefony, které můžou v mnoha ohledech konkurovat vlajkovým lodím. Mezi další informace, které internetem kolují o tomto telefonu, můžeme zmínit novou technologii nabíjení, která by měla baterii umět nabít na 50 procent za pouhých 5 minut.

Podle prvotních informací to vypadá, že se do konce roku dočkáme ještě minimálně jednoho hodně zajímavého telefonu, který se snaží vykročit trochu jiným směrem. Oficiální představení se plánuje na 16. prosince a my vás určitě budeme informovat o tom, co se na eventu ukáže za novinky.

Dokážete si představit chytrý telefon bez fotoaparátu a hlasitého reproduktoru?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)