TOPlist

Jste Franta uživatel nebo Android guru? To prozradí Google statistiky

bokeh-336478_960_720

Přemýšleli jste někdy o počtu aplikací, které jste za existenci svého Google účtu a celou vaši Android éru stáhli a vyzkoušeli? Méně než sto? Víc než tisíc? Hádat naštěstí vůbec nemusíte, Google statistiky vám to samy prozradí. Nenachází se sice přímo v Google Play, rovněž však nemusíte instalovat žádnou aplikaci třetí strany. Stačí zavítat na informacemi nabitou Google stránku v nastavení.

Kolik jste zkusili aplikací a zařízení? Google statistiky prozradí

Někdo se drží vyzkoušených aplikací roky rokoucí a na brouzdání Obchodem Play nebo sledování seriálu Nejnovějších aplikací si příliš nepotrpí. Pravým opakem jsou náruživí experimentátoři, pro které je lovení čerstvé kořisti v podobě zajímavého softwaru denní chleba – stejně jako jejich následná odinstalace z telefonu. Kolik aplikací vám přes Google účet prošlo? Tyto Google statistiky vám to řeknou přesně.

google statistiky google playNa oficiálních stránkách v Google nastavení naleznete kromě statistiky o počtu nainstalovaných aplikací z Google Play i další informace vázané k danému účtu. Všechny se pochopitelně týkají Google služeb – dozvíte se tak, kolik fotek jste nahráli na Fotky Google, jaký počet Android zařízení jste vystřídali, kolik jste skrze Google provedli nákupů nebo kolik máte položek ve virtuálním úložišti Disk. Pro informace o stažených aplikacích zascrollujte téměř na samý konec webové stránky.

Nezapomeňte se v komentářích pochlubit vašim číslem stažených aplikací a vyzkoušených zařízení!

Zdroj: phandroid.com.

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (55)