TOPlist

Google spustil Song Maker: Vytvořte si hudbu jednoduše v prohlížeči

song maker google chrome music lab

Google, respektive Chrome Music Lab spustila nový experiment s názvem Song Maker. Už podle názvu je jasné, že jde o tvorbu hudby. Jde o hodně jednoduchou službu, která umožňuje tvorbu loopu pro dva různé nástroje.

Song Maker je jednoduchá webová aplikace pro tvorbu hudby

Chrome Music Lab již od roku 2016 tvoří různé projekty a experimenty, které jsou spojené s hudbou. Tohle je jejich poslední výtvor, který vám rovnou umožní hudbu tvořit. Celá aplikace je rozdělena na dvě části. V hlavní části si určujete melodii, ve spodní liště pak rytmus, nástroje, nebo třeba tempo. Aplikace je podporována jak na PC, tak i na mobilu. Dokonce si můžete připojit i MIDI klávesy. Stačí přejít na odkaz ZDE.

Chrome Music Lab: Create your own songs with Song Maker

Chrome Music Lab: Create your own songs with Song Maker

V nastavení si pak můžete vybrat další možnosti, jak si poskládat vaši hudbu. Pokud chcete, tak můžete aktivovat i mikrofon a rovnou vám aplikace ukáže, kterou notu zpíváte a převede ji.  Jakmile bude vaše hudba hotová, můžete ji i uložit ve formě odkazu.

Vyzkoušeli jste si vytvořit vlastní hudbu? Pochlubte se v komentářích!

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)