Hru Game of Thrones: Conquest už můžete stahovat z Google Play

game of thrones: conquest

Nová mobilní hra Game of Thrones: Conquest už se dá stahovat z Google Play. Jde o velmi podobnou hru jako je třeba Game of War, akorát má samozřejmě oficiální licenci tohoto hitu posledních let.

Game of Thrones: Conquest můžete stahovat zdarma

Bohužel jde o klasickou mobilní hru, kterou sice můžete hrát a stahovat zdarma, je ale postavena kolem mikrotransakcí, které nejsou vůbec malé. Za jednu položku můžete zaplatit až 2 600 Kč. Pokud tedy budete chtít hrát bez zaplacení, bude hra o hodně otravnější.

Game of Thrones Conquest: Teaser Trailer

Game of Thrones Conquest: Teaser Trailer

Všímají si toho i lidé, kteří komentují hru na Google Play poměrně vlažně. Svědčí tomu i průměrné hodnocení, které je momentálně 3,8. Není to ale jen o mikrotransakcích, hodně lidí si stěžuje na špatnou optimalizaci, nebo na to, že chybí možnost vybrat si na jakém serveru bude hráč hrát.

Každopádně je zdarma, takže není problém, aby si ji mohl každý sám vyzkoušet a posoudit, jestli mu za ten čas stojí. Obzvlášť pokud jste fanoušci seriálů nebo knih, tak by se vám mohla hra líbit, protože přeci jen her ze světa ledu a ohně moc není.

Game of Thrones: Conquest ™
Game of Thrones: Conquest ™

Vyzkoušeli jste Game of Thrones Conquest? Co zatím na hru říkáte?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)