Facebook přidává do své aplikace automatickou synchronizaci fotografií

19503-facebook_510

Uživatelé sociální sítě Google+ ve svém mobilu ihned vědí, oč se jedná. Stejnou funkci totiž již delší dobu Google+ používá s názvem Okamžité nahrávání, nyní se přidává i Facebook. Co se pod tím skrývá? Váš mobilní přístroj jednoduše automaticky nahrává pořízené fotografie na Váš webový profil, ponechá je soukromé a Vy pak máte dodatečně možnost zvolit, které snímky zveřejnit. Tuto funkci zprovozníte aktualizací aplikace Facebook na nejnovější verzi a aktivací v nastavení.

20121202_155434

Každý uživatel si může zvolit, zda chce synchronizovat veškeré fotografie v telefonu, nebo jen ty nové a zda prostřednictvím Wi-Fi i mobilní sítě, či jen Wi-Fi. Velikost úložiště činí 2 GB.

Poznámka autora: Jak to však u funkcí služeb Facebook bývá, vše funguje obvykle tak napůl, což byl stejný případ i v testování této funkce. Vyfotili jsme dva snímky obrazovky, mobilní aplikace i Facebook nám sdělily, že se fotky automaticky nahrály na profil, v seznamu však chybí.

 

 

zdroj: androidpolice.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)