TOPlist

EMUI 5.0 pro Honor 8 přijde za několik týdnů

EMUI 5.0

Honor začal posílat emaily s informacemi o aktualizaci EMUI 5.0 pro Honor 8. Dlouho očekávané Nougat aktualizace se dočkáme po novém roce.

EMUI 5.0 přijde pro Honor 8 v únoru

Změn se dá očekávat celkem hodně. Kromě toho, že v aktualizaci budou novinky z Androidu 7.0, namátkově třeba podpora více oken na obrazovce, tak také přímo v EMUI bude hodně novinek. Jedna z těch větších je určitě menu aplikací v podobě nové možnosti v nastavení.

Honor 8 - konstrukce-obsah baleni

Mezi dalšími chystanými změnami je schopnost spouštět různé profily paralelně, jako třeba profesní a osobní. Strojové učení pomůže určit a vylepšit rychlost telefonu podle toho, které aplikace používáte nejvýše. Také přijdou změny v bezpečnosti telefonu anebo lepší možnosti při řešení spotřeby baterie.

EMUI 5.0 přijde pro Honor 8 v únoru roku 2017 a vylepší tak po softwarové stránce telefon, který patří mezi vůbec ty nejlepší s poměrem cena/výkon.

[aps_product_sz id=“400242″]

Na kterou novinku z aktualizace pro Honor 8 se nejvíce těšíte?

Zdroj: droid-life.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)