Chytré hodinky Amazfit Bip vychází v globální verzi. Vydrží měsíc na jedno nabití

amazfit bip

Chytré hodinky Amazfit Bip se představily už před nějakou dobou. Oficiálně se však prodávaly pouze v Číně. Nyní společnost Amazfit, která má hodně blízko k Xiaomi, oznámila, že se začíná prodávat globální verze těchto chytrých hodinek.

Chytré hodinky Amazfit Bip připomínají Apple Watch

Oproti předchozím chytrým hodinkám od Amazfitu, se u modelu Bip změnil design, který evidentně vychází z Apple Watch, a to včetně korunky na pravé straně hodinek. Pokud jde o funkce, tak jde o klasické chytré hodinky. Umí měřit sportovní aktivity, mají GPS, sledují spánek, tepovou frekvenci a samozřejmě nechybí ani podpora notifikací z telefonu.

Rozdíl oproti Apple Watch je samozřejmě v ceně, globální verze Amazfit Bip stojí 99 dolarů, v přepočtu s DPH tak cca 2 500 Kč. Další výhodou má být výdrž baterie, kdy výrobce slibuje až 30 dní na jedno nabití.

Displej má velikost 1,28″, chrání jej Gorilla Glass 3, pásek má standardní rozměr 20 mm. Hodinky také splňují certifikaci IP68. Amazfit Bip je v globální verzi dodáván v černé, červené, bílé a zelené. Prodej globální verze začíná v březnu 2018.

[aps_product_sz id=“484416″]

Jak se vám líbí tyto hodinky od Amazfitu?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)