TOPlist

Chytré hodinky ZenWatch 3 se blíží, ASUS láká na veletrh IFA

ASUS a ZenWatch 3 – náhleďák

Veletrh IFA už pomalu buší na dveře a výrobci pomalu začínají chystat své připravované produkty a pomalu dráždí své fanoušky. Například dnes se na twitterovém účtu společnosti ASUS objevil obrázek se slovy „Něco neuvěřitelného se blíží“. Obrázek je pak doplněn o status „Nyní je čas na něco neuvěřitelného! #IFA16 #ASUS“. Samotná zpráva nám toho příliš neříká, ale kolegové z portálu AndroidAuthority se domnívají, že ASUS vnadí na chytré hodinky ZenWatch 3.

Láká ASUS na hodinky ZenWatch 3?

Právě chytré hodinky ZenWatch 3 by měly být tím největším lákadlem, které ASUS na veletrhu předvede. Kolegové z AndroidAuthority se navíc domnívají, že slovo „čas“ v Tweetu úmyslně poukazuje právě na hodinky, jako časomíru. Víc ale jistě nevíme.

 

Podle dosavadních informací, by hodinky měly být kulaté, z nerezové oceli. Konektivitu by mělo obstarat Bluetooth 4.2 a WiFi v režimech b/g/n. Nabíjet by se měly pomocí 5V/2A nabíječky podporující rychlé nabíjení. informace také zmiňují „přizpůsobitelná tlačítka“, z čehož je patrné, že by hodinky měly obsahovat více tlačítek, než jedno.

Abychom se vrátili k tomu, co je nám jasné a je oficiální – ať už se jedná o tyto chytré hodinky nebo o něco zcela jiného, dočkáme se toho již 31. 8. Situaci samozřejmě budeme sledovat a všechny důležité novinky se včas dozvíte.

Zdroj: androidauthority.com

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)