Aplikace Zprávy a počasí Google nabídne více aktuálních titulků

aplikace-zpravy-a-pocasi-google-nabidne-vice-aktualnich-titulku-ikona

Aplikace Zprávy a počasí Google dostala po čtvrt roce aktualizaci na verzi 3.1.4, která je postupně uvolňována přes Obchod Play. Nová verze nabídne především více titulků, díky čemuž vám neunikne nic podstatného.

Hlavní myšlenka je ta, že když v některé sekci dojdete na konec seznamu na úvodní obrazovce, zobrazí se nabídka Další titulky. Posouváním se pak dostanete k více než dvěma stovkám dalších odkazů. Starší verze zobrazuje na domovské stránce jen první tři články z různých sekcí. Kromě nich se ale jistě na zpravodajských serverech najdou i další zajímavé a informativní články. Google zjistil, že mnozí uživatelé poté, co dojdou na konec domovské stránky, hledají další odkazy ke čtení. A právě tuto možnost jim nabídne poslední verze aplikace Zprávy a počasí Google.

Aplikace Zprávy a počasí Google přináší další titulky

Uživatel tak získá hlubší pohled do posledních novinek z oboru podnikání, vědy a techniky, sportu a různých dalších oblastí. V sekci Další titulky může posouváním uhasit svou žízeň po aktualitách. Google také zmínil, že zobrazovaný obsah závisí na algoritmu, běžícím v pozadí. Tento algoritmus sleduje a vyhodnocuje, jaká témata vás zajímají, a podle toho vybírá další podobné články. Čím více tedy budete aplikaci používat, tím lépe se bude svým výběrem trefovat do vašich zájmů.

Aplikace také podporuje články ve formátu Google AMP, který umožňuje vydavatelům nabízet verze článků, určené speciálně pro menší obrazovky mobilních zařízení.

Aktualizace aplikace Zprávy a počasí Google by měla být v nejbližších dnech k dispozici pro Android i iOS. Jestliže nechcete čekat, až na vás přijde řada s aktualizací, můžete si stáhnout instalační balíček z alternativního zdroje APKMirror. V takovém případě je však nutné povolit instalaci aplikací ze zdrojů třetích stran. 5,5 MB velký instalační soubor je podepsán Googlem a inovuje stávající aplikaci. Kryptografický podpis zaručuje, že je bezpečný pro instalaci a nebylo s ním žádným způsobem manipulováno.

Aplikace Zprávy a počasí Google má v Obchodě Play více než sto milionů instalací a její průměrná známka je 4,1. Instalovat ji můžete na telefony a tablety s Androidem 4.0 a vyšším.

Google News & Weather
Google News & Weather
Co říkáte na novinky? Jsou důvodem, proč aplikaci alespoň vyzkoušíte?

Zdroje: androidauthority.com, blog.google, androidcentral.com.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)