TOPlist

360Fly – kamera která nabídne 360° panorama v přímém přenosu

360fly-panoramic-video-camera320

Kamery, které zaobírají 360° jsou stále oblíbenější a postupně je lidé začínají užívat, takže mohou vznikat velmi zajímavá videa a to při všemožných činnostech nebo sportech. Naposledy jsme vám ukazovali 360° míč, který vyfotí vše kolem něj. Dnes se ale posuneme ještě o kus dál, protože zařízení 360Fly je vlastně taková malá kamera, která zaznamená skoro vše kolem vás.

360fly-panoramic-video-camera-5

Díky tomu, že kamera musí mít nějaké upevňovací místo proto, aby se mohla přidělat například na helmu, zaobírá ve vertikální poloze 240° a v horizontální je to již plných 360°. Kamera má speciální design, aby mohla zaznamenat všechny úhly a vám tak při zpětném prohlížení neutekl ani 1cm z dění kolem vás. Kamera je vybavena robustní konstrukcí, ale zároveň váží pouze 120 gramů, a tak je její použití ideální například na helmě.

Studio Voxx International, které tuto kameru vyvíjí připravilo zároveň aplikaci, která se s kamerou spáruje pomocí Wi-Fi nebo Bluetooth. Skrze tuto aplikaci můžete sledovat přenos z kamery živě nebo natočená videa sdílet na sociálních sítích. 360° kamera 360Fly by se měla dostat na trh na přelomu června a července letošního roku za cenu kolem 450 dolarů (9000 Kč).

http://youtu.be/n-Goc4muL_c

 

Zdroj: blessthisstuff

Jan Tipmann
O Autorovi - Jan Tipmann

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)