WhatsApp nyní nabízí vypnutí upozornění až na 100 let

whatsapp-logos-1024×795

Aplikaci WhatsApp jistě všichni dobře znáte. Posílání zpráv skrze internet zdarma láká samozřejmě kdekoho, a tak je tato aplikace jednou z nejpopulárnějšíc, kterou bychom mohli najít v obchodě Play. Vývojáři se ale i nadále snaží přinášet do aplikace nové funkce a postupně ji vylepšovat a nabízet tak stále širší a širší možnosti. Zajímavé funkce nalezneme i v posledním updatu, který povýšil aplikaci na verzi 2.11.230 a přidal funkci Group mute, a nebo například zrychlené posílání fotek přímo do řádku na psaní.

whatsapp-logos-1024x795

První zmiňovaná novinka Group mute dává možnost uživatelům vypínat upozornění na nové zprávy ve skupinovém chatu. To by nebylo až tak výjimečné, jenže u vypnutí upozornění lze také nastavit délku, po jakou nebudete dostávat upozornění na nové zprávy ve skupině. Rozmezí zahrnuje 1 den, týden, měsíc nebo rok a dokonce i 1 století. Pokud tedy víte, že nechcete být od konkrétní skupiny upozorňováni ani na příštích několik desítek let, stačí si vybrat danou možnost. Ve skutečnosti se ale spíše jedná o náhražku limitu nekonečna nebo položky „nikdy neupozorňovat“. U výběru také máme možnost povolení či zakázání zobrazování nových zpráv ze skupiny jako novou notifikaci. Kromě funkce Group mute, aktualizace přináší také ikonku fotoaparátu vedle řádku pro psaní, přes kterou lze velmi snadno a rychle posílat fotografie.

wa100

Aktualizace prozatím není dostupná na Google Play, ale je si ji možno stáhnout přes stránky vývojářů. Vypuštění aktualizace na Google Play by však nemělo trvat nijak zvlášť dlouho.

Zdroj: phonearena.

Jan Tipmann
O Autorovi - Jan Tipmann

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)