Weatherback Wallpaper: Tapeta s počasím, kterou budete milovat

weatherback header

Jste jedním z lidí, kteří potřebují mít neustálý přehled o počasí? Pravděpodobně už využíváte některou z množství aplikací, kterou Google Play nabízí. Weatherback Wallpaper však přichází se zcela novou vizualizací toho, co se venku děje. Kromě klasické teploty vaši tapetu na ploše ozdobí filtrem korespondujícím s aktuálním počasím.

Vizualiace počasí s Weatherback Wallpaper

Weatherback Wallpaper je zajímavá aplikace, která se postará o předpověď počasí za využití ForecastIO. Po určení polohy na základě internetových dat získává venkovní teplotu. Hodnoty lze zobrazit na zamykací obrazovce, stejně jako ve stavové liště. Další a podrobnější funkce o počasí v aplikaci nenajdete – to proto, že Weatherback má v rukávu jiné eso než spoustu nic neříkajících údajů.

Postará se totiž o jedinečný vzhled vaší plochy bez toho, aniž byste se museli vzdát své oblíbené tapety. Kdykoli se změní počasí, například začne pršet, mrznout, vytvoří se mlha nebo je jen zvýšená oblačnost, aplikace vše vizualizuje na vaší ploše. To neznamená, že by se vaše plocha celá změnila na obrázek s kapkami – tapeta zůstane pořád stejná, pouze se na ní objeví další vrstva s příslušným počasím. V nastavení lze upravit nejen specifické vzory pro určité situace, také je možné nastavit průhlednost nebo noční ztmavení hlavní obrazovky. A pokud by se vám efekty na ploše zalíbily a chtěli byste je mít na očích pořád, je možné nastavit náhodné zobrazování.

Prší nebo je mlha? Stačí pohled na plochu

Na výběr je v plné verzi celkem z deseti různých efektů počasí, od mlhy, slunečného dne, sněhu, hvězd až po zamračený den. Verze zdarma podporuje efekty pouze slunečno, oblačno, slabý déšť, prašné počasí a tmavý režim. I tak si s ní ale bohatě vystačíte a vaše hlavní obrazovka získá jedinečný styl, který ještě navíc využijete při volbě oblečení, a to aniž byste museli složitě lovit data z jiné aplikace.

Nevysává Weatherback baterii?

Výrobce uklidňuje své uživatele, že aplikace by neměla způsobit větší zátěž na baterii, což můžeme potvrdit. Lokaci stačí zapnout na určitém místě pouze jednou, poté už Weatherback sosá data z internetu. Navíc, další vrstva na tapetě je statická, takže se opravdu není čeho bát. Cena plné aplikace je 49 korun.

Weather Live Wallpaper: Rain,
Weather Live Wallpaper: Rain,
Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (16)