Taháky do kapsy – zefektivněte svůj průchod studiem

student_cell_phone_in_school_H

Studentská léta má již řada z nás za sebou, ale nemalé množství našich čtenářů stále školní zařízení navštěvuje. Právě pro tyto uživatele máme tip na šikovnou aplikaci Taháky do kapsy, která usnadní a zefektivní jejich učení nové látky. Aplikace nabízí spoustu materiálů skrze všechny známé předměty, ze kterých se lze učit na cestách kdykoliv a kdekoliv. Nechybí ani soubor frází v cizím jazyce či odkaz na testy ze serveru e-kurz.cz. Materiály jsou určeny především pro žáky středních škol, ale na své si při opakování mohou přijít také studenti vysokých škol a vyšších odborných. Pokud vám některá látka chybí, můžete ji sami doplnit a používat tak své zápisky. Díky možnosti označení jako Oblíbené si lze sestavit soubor několika učebních materiálů, které máte ihned po ruce.

taháky do kapsy (1)

Prostředí aplikace je velmi jednoduché a líbivé, mezi texty se dá rovněž vyhledávat. Studenti obvykle šetří každou korunu, a proto je autoři aplikace potěší – Taháky do kapsy jsou zdarma, takže nic nebrání vyzkoušení.

Taháky do kapsy

Taháky do kapsy
Taháky do kapsy
Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)