TOPlist

Sleep Better with Runtastic – nová aplikace pro sledování spánku

Sleep Better with Runtastic

Kvalitní spánek je ve dnešní době velmi důležitý a pro mnohé velmi vzácný. Na kvalitu totiž působí mnoho faktorů – stresové situace, sport, pití kávy a další. Mnoho lidí si tak v noci dostatečně neodpočine, i když spí delší dobu. Pro zlepšení kvality spánku je v obchodu Google Play dostupných opravdu mnoho aplikací, mezi které patří například Sleep as Android a Sleep Cycle. Nyní se k nim přidává i novinka od společnosti Runtastic – Sleep Better with Runtastic.

Sleep Better with Runtastic

Myšlenka a funkčnost aplikace je velmi podobná dnešní konkurenci. Pro správnou funkčnost tak musíte aplikaci před spaním zapnout a položit na matraci vedle sebe. V průběhu zapínání můžete zvolit, jestli jste daný den sportovali, měli jste stresující den, pili jste kávu, nespíte ve svojí posteli a další. Jedná se o faktory, které mohou ovlivňovat kvalitu vašeho spánku. Pokud některou z těchto možností zvolíte, tak se zvýrazní u daného grafu a vy tak můžete zjistit, co a jak ovlivňuje váš spánek.

Sleep Better with Runtastic 1

Sleep Better disponuje také chytrým budíkem, který vás díky monitorování spánku dokáže vzbudit v ten nejvhodnější moment.

Aplikace Sleep Better with Runtastic je umístěna v obchodu Google Play, a to zcela zdarma. Pokud ale budete chtít využívat veškeré funkce a nebudete chtít reklamy ve spodní části, tak si budete muset připlatit 2 dolary.

Video – Sleep Better with Runtastic

http://youtu.be/rAM5ubIdAWw

Runtastic Sleep Better: Sleep
Runtastic Sleep Better: Sleep

Využíváte aplikace pro monitorování spánku?

Zdroj: Android Police.

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)