TOPlist

Skype dostane aktualizaci, která vylepší notifikace

skype for android featured

Nejspíše mnoho z vás využívá služeb hned několika zařízení. Může se jednat o chytrý telefon, tablet či dokonce laptop a stolní počítač. Znáte ten nepříjemný pocit, když vám někdo pošle zprávu například na Skype a v tu ránu se rozezvoní všechna zařízení, kde ho máte nainstalovaný? Pokud ano, tak pro vás máme velmi dobrou zprávu. Společnost Microsoft totiž oznámila aktualizaci svého populárního programu Skype, která bude tento problém řešit.

Skype

Nová aktualizace aplikace Skype dostane funkci, která nese název „Active endpoint“. Díky této novince se zobrazí notifikace o nové zprávě či hovoru pouze na tom zařízení, které právě používáte. Samozřejmostí zůstává také synchronizace historie zpráv a hovorů mezi všemi zařízeními.

Dle slov samotné společnosti Microsoft můžeme očekávat aktualizaci aplikace Skype v průběhu několika následujících týdnů.

Skype
Skype

Vadí vám upozornění aplikace Skype na všech zařízeních?

Zdroj: Engadget.

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)