Samsung Galaxy Note 3 Neo: předběžná cena a tiskové fotografie

Samsung Galaxy Note 3 Neo

Před nedávnem jsme vás informovali o záměru společnosti Samsung představit odlehčený model tabletofonu Galaxy Note 3. Nová „osekanější“ verze ponese jméno Galaxy Note 3 Neo a výbava se bude shodovat spíše s generací Note 2. Vzhledem k výbavě jsme očekávali, že také cena bude o několik tisíc nižší než u prémiového modelu. Nyní se ale objevují zprávy o tom, že cena nebude zas o tolik příznivější.

V Belgii je možné v tuto chvíli předobjednávat Galaxy Note 3 Neo za 599 € (asi 16 500 Kč), což je, vzhledem k výbavě, částka celkem vysoká. Není zatím jisté, zda bude cena opravdu taková. Pokud by tomu tak bylo, pravděpodobně by tento model přišel o svůj hlavní trumf. Samsung Galaxy Note 3 je bezesporu skvělý telefon, jsou ale uživatelé, kteří nevyužijí potenciál takto výkonného zařízení. Uživatelé, kteří chtějí velký telefon s podporou pera S-pen, avšak s nižšími hardwarovými parametry a nižší cenou. Právě toho mohl model s přídomkem Neo využít, bohužel to tak zatím nevypadá. Spolu s informacemi o předběžné ceně se na internetu objevily také oficiální tiskové fotografie. Můžete si tedy model Galaxy Note 3 Neo prohlédnou a udělat si na něj vlastní názor.

Samsung Galaxy Note 3 Neo

Pokud jde o výbavu, nabídne Note 3 Neo 5,5palcový Super AMOLED displej s rozlišením 1 280 x 720 obrazových bodů. O chod se bude starat nový šestijádorvý procesor (2 x Cortex-A15 + 4 x Cortex-A7), spolu s 2 GB operační paměti. Z další výbavy můžeme zmínit například 8 Mpx zadní fotoaparát, 16 GB vnitřní paměti, baterii s kapacitou 3 100 mAh či Android 4.3 Jelly Bean. Více informací a výsledky výkonnostních testů si můžete prohlédnout v článku: Telefon Samsnug Galaxy Note 3 Neo: specifikace, fotografie, výsledky benchmarku.

Datum představení a informace o dostupnosti zatím nejsou známy. Vzhledem k množství uniklých specifikací, se dá ale předpokládat, že představení je na spadnutí. Nejzazší možný termín je tak, podle nás, veletrh MWC v Barceloně, ten startuje již 24. února.

Zdroj: GSMArena

Filip Valtr
O Autorovi - Filip Valtr

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (14)