MSQRD: Nejpopulárnější face swap aplikace na Androidu

msqrd náhled

Znáte face swap? V podstatě se jedná o vzájemné prohození obličejů s tváří někoho jiného. Výsledky jsou mnohdy k popukání a kreatury často kolují internetem. Korunu face swapům nasadila virální aplikace MSQRD, která byla prozatím dostupná pouze uživatelům iPhonů. Vtipná videa z aplikace zaplavila internet a nyní je konečně vytvoříte zdarma i na Androidu.

Virální face swap aplikace v Obchodě Play

Zaznamenali jste poslední internetový trend? Nejedná se o nic jiného, než krátká videa, kde aktéři mění za hurónského smíchu jeden obličej za druhým. Ať už patříte k mladší nebo starší generaci, nová aplikace MSQRD patří přesně k těm titulům, které vás na pěknou chvíli zabaví. Rozhraní aplikace obsahuje 13 různých obličejů sestávajících se jak ze známých osobností, tak zvířat nebo masek. Vaším úkolem je v dobře osvětlené místnosti namířit přední kameru na svůj obličej a pobavit se nad vtipnou výměnou obličejů.

Vyměňte svůj obličej za Obamův

Aplikace je sice ve stádiu Beta, i tak ale nabízí dobře fungující algoritmus, díky kterému vás zvolený obličej pronásleduje s každým pohybem. Zkuste se zamračit nebo usmát – vybraná tvář z nabídky se přizpůsobí vašemu výrazu. Doporučujeme pokusy provádět v blízkosti dobrého zdroje světla – čím lepší osvícení, tím lépe výsledné splynutí vypadá. Verze dostupná na iOS se sice prozatím chlubí větším množstvím efektů, co nevidět však další várka obličejů dorazí i na Android.

Sdílejte výsledné kreace na sociální sítě

Aplikace s nepraktickým názvem MSQRD umí pořizovat jak statické fotografie z obou fotoaparátů, tak klasická videa. Přímo z aplikace můžete zábavné kousky sdílet na sociální sítě – všechny kreace však obsahují malé logo v pravém dolním rohu. Pokud jste ještě kouzlu face swapu nepropadli, neváhejte MSQRD vyzkoušet – aplikace nemá kromě zábavy žádné jiné poslání a dozajista zpestří den jak vám, tak vašim blízkým nebo kamarádům.

MSQRD
MSQRD
Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)