Movado: Výrobce luxusních hodinek ukázal své smartwatch. Jsou drahé a krásné

Movado Bold Motion

Užitečné funkce chytrým hodinkám nechybí, stále je tu ale povětšinou slabší design a zpracování. I zde se ale dočkáváme zlepšení, jak ukazují například chytré hodinky Huawei Watch. Stále to ovšem není produkt určený pro nejnáročnější zákazníky, kteří vyžadují luxusní hodinky s designem a zpracováním bez kompromisů. Na řadu přichází výrobci luxusních hodinek. Ve spolupráci se společností HP připravil známý švýcarský výrobce Movado nový model. Chytré hodinky Movado Bold Motion prezentuje na následujícím videu.

Co zatím o hodinkách Movado Bold Motion víme?

  • ciferník má úhlopříčku 44 mm
  • sklo hodinek je chráněno krystalem K1, který odolá pokusům o poškrábání
  • hodinky nemají displej ani systém
  • notifikace jsou zobrazovány skrze ikonky a diody ciferníku
  • Movado Bold Motion jsou kompatibilní s Androidem 4.4+ a iOS 8+

Chytré hodinky Movado Bold Motion zobrazují upozornění na důležité události skrze samotný ciferník. Nejsou zde zobrazeny přesné ikony notifikací, každé upozornění využívá jinou kombinaci diod v okolí ciferníku, což je netradiční. Movado prozatím neuvedlo přesné datum vydání, mělo by to být ale otázkou několika týdnů. Cena je vysoká – 795 dolarů, tedy v přepočtu 20 000 Kč.

zdroj: androidheadlines.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (19)