35 konceptů hodinek Moto 360. Který se vám líbí?

moto-360-designs

O hodinkách Moto 360 jste již jistě slyšeli. Plno fanoušků čeká na to, až tyto hodinky budou oficiálně představeny a mnozí již možná začali šetřit. Moto 360 budou běžet na systému Android Wear, který z chytrých hodinek udělá ještě chytřejší. Přibudou tak například funkce hlasových povelů, více ploch, intuitivnější ovládání, zobrazení různých informací, mimo jiné také počasí a v neposlední řadě lepší propojení se soc. sítěmi. Od doby, kdy Motorola zveřejnila vzhled hodinek, se plno amatérských grafiků rozhodlo připravit designovou podobu podle jejich gusta. Zde máme výběr 35 z nich. Který se vám líbí nejvíce? Podělte se s námi v diskuzi pod článkem.

1. Jarvis

Je vám tento název povědomý? Napovíme vám – Iron Man… Přesně tak! Jarvis je jméno počítače ve filmu Iron Man. Design je tak odvozený právě od  grafiky použité ve snímku. A jen pro doplnění, Jarvis = Just A Rather Very Intelligent System.

jarvis-640x480

2 . Kruhové hodinky

Někteří si možná podobný systém pamatují u nadstavby Sense, kde jeden ze vzhledů hodin byly oddíly pohybující se v kruhu. Skoro nikdy jsem nevěděl, kolik je hodin. Mno, tento vzhled ale jistě přeci jen někoho zaujme a naštěstí zde máme číselnou pomoc.

360-concept-640x479

3. Calendar Clock

V jednoduchosti je krása. Klasické ručičkové hodinky a zvláštní barevné pruhy. Co znamenají? Události, které v daném dni máte naplánované. Jednoduché, přehledné, praktické.

cal-360-640x480

4. Moto Simple

Sportovní klasika. Moderní vzhled ručičkových hodinek s ukazatelem data a také ikonkou pro hlasové povely.

MotoSImple-640x599-587x550

5. Cosmos Clock

Velmi podobný systém zobrazování času jako u „kruhových hodinek“. Tentokrát je středem pozornosti vesmír, ale kdo z vás nám řekne, jaký čas přesně hodinky ukazují?

cosmos-clocl-640x480

6. FitBit Concept

Toto bude rozhodně správná volba pro sportovce, kteří rádi o svém těle vědí co nejvíce informací. Tyto hodinky v sobě shromažďují informace ze zařízení značky FitBit. Znamená to tedy, že musíte mít na ruce hodinky i náramek pokud chcete znát čas a zároveň měřit vaší aktivitu.

fitbit_rough

7. Simple Wather Clock

Jsou pro vás informace o počasí důležité? Pak se vám jistě zalíbí tento vzhled hodinek, který odsunuje čas na druhou kolej. Máme tu grafické zobrazení počasí, směr větru, výběr z několika měst s aktuálním počasí, stupně (doufám, že ve fahrenheitech) a další údaje.

simple-weather-640x480

8. Minimal and Elegant

Jak už název napovídá, tento vzhled je velmi elegantní. Co se týče praktičnosti, tak si nejsem úplně jistý, ale proti gustu… Rozhodně zajímavé řešení.

moto 350 - mini

9. Translucent Discs

Opět jeden z pozoruhodných designů. Nechybí ikona pro hlasové povely ani datum. Snad by šly měnit barvy…

trans-discs-640x480

10. Classic Mickey

Rád bych řekl, že toto jsou hodinky pro děti, ale je mi jasné, že děti nebudou jediné, kdo by si je koupil. Systém zobrazení se drží opravdové klasiky a to i s ukazatelem data.

Moto-360-Mickey-640x480

11. Soundcloud Concept

Pokud máte rádi službu Soundcloud, tak máte nejspíše vybráno. Stylový design, možnost nastavení zvuku a další možnosti.

Moto-360-Soundcloud-640x480

12. Simple Text

Nebaví vás čísla? Tak zkuste zobrazování času pomocí slov. Zajímalo by mě, jak by si lidé chválili tento styl se zábavnou aplikací, která zobrazuje pouze přibližný čas, takže v půl druhé by vám ukazovaly hodinky jedno slovo – jedna (nebo také: někdy).

simple-text-640x480

13. Space and Time

Co říci k těmto hodinkám… Jdeme dál.

space-and-time-640x480

14. Modern Retro

Jednoduché a zároveň krásné. Povedená kombinace digitálního zobrazení času a také ručiček ve tvaru šipek. I když retro nám rozhodně nepřipadají.

MotoModernRetro-640x480

15. Motogotchi

Možná si někteří pamatujete na hru Tamagotchi, ve které jste se snažili držet na živu nějaké zvířátko. Styl těchto hodinek je inspirovaný právě touto hrou. Dvouzubý drak s deštníkem, který znázorňuje déšť, proč ne.

Moto-360-ProductGotchi-640x480

16. Lambda Watchfaces

Těmto hodinkám kraluje Lambda. Nechybí zde počasí, datum a poprvé dokonce ani stav baterie hodinek.

lamdywatch-640x480

17. Chin Invert

Graficky elegantní zobrazení času ničím nerušené. V jednoduchosti je krása.

Moto_360_Chin_Invert-640x480

Moto 360 – další koncepty

sunny_01

Zroj: phandroid

Chcete si vyzkoušet další chytré hodinky osobně? Pak zavítejte na pražskou Android RoadShow a vyhrajte hodnotné ceny. Neváhejte a registrujte se!

registraceHome
Jan Tipmann
O Autorovi - Jan Tipmann

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (22)