MOTA je chytrý prsten, díky kterému vám neuniknou žádná upozornění

mota smartring cover

Pro koho by chytré hodinky či náramky byly už příliš zastaralé, popřípadě by se mu nelíbil jejich design, se nabízí alternativa. Má podobu prstenu a nese název MOTA SmartRing. Stejnojmenná společnost MOTA již není na poli wearables úplným nováčkem. V portfoliu jejich produktů najdeme chytré hodinky MOTA SmartWatch.

mota-smartring

Ale zpět k prstenu. Jeho autoři slibují, že vám díky němu neunikne žádné důležité upozornění z telefonu. Budete vědět o příchozích hovorech, zprávách a samozřejmě o push notifikacích z dalších služeb, jako jsou Facebook, Twitter a jiné. Seznam upozornění půjde upravit v přiložené aplikaci, čili budete dostávat updaty jenom o tom, co vás právě zajímá. Pravdou je, že jemné zavibrování prstenu může být diskrétnější, než, v případě některých telefonů, vibrace o síle 5° Richterovy škály.

 

mota smartring 1

MOTA SmartRing bude spolupracovat jak s Androidem, tak s iOS. Uvedení do prodeje je plánováno na čtvrté čtvrtletí letošního roku v USA a Kanadě. Na více podrobností si tak ještě musíme počkat. Společnost se chystá ukázat prsten na veletrhu IFA 2014, který probíhá od zítřka a kam osobně míříme. Určitě se po něm zkusíme podívat. Jenom dodejme, že se nejedná o první chytrý prsten na wearables bitevním poli. Připomenout můžeme třeba Ring nebo Smarty Ring.

Zdroj: MOTA, AC.

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (22)