TOPlist

Mood Light: Zlepšete si náladu pomocí uklidňujících světel

mood light android aplikace

Lávové lampy, zabarvená stropní světla… Uklidňující hry světel různých barev jsou bezesporu oblíbeným doplňkem do domácnosti. Dokáží navodit příjemnou atmosféru a doplnit je lze hudebním podkladem. Co když si ale chcete vytvořit zajímavou hru světel hned a okamžitě? Aplikace Mood Light ráda pomůže.

Mood Light navodí příjemnou atmosféru pomocí světla

Mood Light je bezplatná aplikace, která přes celou obrazovku smartphonu nechá běžet různé světelné efekty spolu s měnícími se barvami. Díky prolínání a náhodným animacím se jich prostřídá až 16 milionů. Pro uklidňující hru světel se nabízí hned několik možných využití – například jako doplňující vizuálno k uklidňující hudbě nebo světýlko do dětského pokoje.

Sama aplikace obsahuje doprovodné relaxační zvuky ve formě hudby i praskání ohně. Pro odemknutí dalších animací nemusíte platit, stačí zhlédnout reklamní video a efekt tak odemknout.

Jsou světelné efekty v místnosti dobře vidět?

Světelné efekty jsme testovali v místnosti bez zapnutých světel a efekt se opravdu dostavil. Barvy byly dobře viditelné i při polovičním jasu a rozdíl při zapnutí jiné animace byl v pokoji patrný. Smartphone se však při používání trochu zahřívá – není to žádná katastrofa, přesto by lepší optimalizace neuškodila. Pro automatické vypnutí stačí nastavit integrovaný časovač.

Mood Light
Mood Light

Zkusíte Mood Light využít při vánočních svátcích?

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)