TOPlist

Aplikace Intruder Photo Log: Posviťte si na vetřelce v mobilu

intruder aplikace

Máte podezření, že se ve vaší blízkosti nachází nezdravě zvědavý čmuchal? Smartphony ve dnešní době obsahují ty nejcitlivější údaje – od všemožných fotografií, konverzací, až po osobní zápisky nebo soukromé informace. Díky čtečkám otisků prstů a zabezpečení pomocí pinů a hesel je před nezkušeným zvědavcem telefon v bezpečí – co když se však jedná o osobu blízkou, která může znát vaše heslo? Pokud chcete zjistit, zdali někdo tajně brouzdá vaším telefonem, vyzkoušejte aplikaci Intruder Photo Log.

Odhalte čmuchaly ve vašem telefonu

Zbrusu nová aplikace Intruder Photo Log pracuje na poněkud odlišeném principu než většina softwaru pro odhalení čmuchalů. Pokud někoho zajímá obsah vašeho smartphonu, standardní aplikace zachytí útočníka při nesprávném zadání hesla – jedná se například o aplikaci Lockwatch.

Intruder photo log

Intruder photo log

Intruder Photo Log odhalí uživatele, kteří znají vaše heslo

Intruder Photo Log se však zaměřuje na ty uživatele, kteří se nějakým způsobem k vašemu heslu dostali a za vašimi zády si užívají volného přístupu k citlivému obsahu. Aplikace poslouží i majitelům smartphonů, kteří odemykají telefon pouze za pomoci přejetím prstu bez dodatečného pinu. Intruder Photo Log bez zvukového doprovodu vyfotí osobu, která telefon odemkla a brouzdala obsahem. Sama aplikace je zabezpečená vlastním pin kódem a po jejím otevření nic nenasvědčuje tomu, že by se jednalo o tajného pozorovatele.

Pořizování tajných fotografií

Aplikace uchovává fotografie a čas strávený slídilem v telefonu po vámi určenou dobu – přednastaveny jsou dva dny. Poté se fotografie samy odstraní. Mezi potenciálními čmuchaly budete samozřejmě vyfoceni také, aplikace však není určená na dlouhodobé použití a neslouží jako další vrstva zabezpečení vašich dat. Jedná se pouze o odhalení případného útočníka, kterého podezříváte.

Nezapomeňte si změnit heslo

Používání aplikace zpříjemňuje povedený design, stejně jako bezproblémová a spolehlivá funkčnost. Intruder Photo Log pořídil neslyšnou fotografii pokaždé, když jsme zařízení odemkli, a správně změřil i čas používání. Pokud ve svém okolí podezříváte někoho z narušování vašeho soukromí, ale chybí vám patřičný důkaz, vyzkoušejte aplikaci Intruder Photo Log. Pokud se vaše obavy skutečně potvrdí, nezapomeňte si nastavit nebo změnit heslo zamykací obrazovky.

Intruder Photo Log
Intruder Photo Log
Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)