TOPlist

HTC One M8 začíná dostávat oficiální Android 5.0 Lollipop

HTC One (M8) lollipop titul

HTC One M8, aktuální vlajková loď známého tchajwanského producenta chytrých telefonů dneškem počínaje začíná dostávat aktualizaci na Android 5.0.1 Lollipop. Ta vedle nejnovější verze operačního systému Android přinese také vylepšení pro uživatelskou nadstavbu Sense 6.

HTC One M8 lollipop

Počínající aktualizace na Android 5.0.1 Lollipop pro HTC One M8 potvrdil produktový ředitel HTC Mo Versi na svém twitterovém účtu. Konkrétně majitele HTC One M8 informoval o tom, že HTC dostalo povolení od Googlu vydat tuto novou verzi firmwaru a aktualizace jednotlivých telefonů začnou v noci z úterý na středu (tedy již započaly). Jak slíbil, tak se i stalo a první uživatelé ze zahraničí již hlásí úspěšnou aktualizaci svých telefonů. Aktualizace se zatím týká telefonů z volného prodeje a verze určené pro vývojáře. Majitelé HTC One M8 se softwarem od operátorů tak musejí počkat o něco déle. Kdy vlna aktualizací dorazí i k nám není momentálně známo.

Pokud se chcete na nadcházející aktualizaci trochu navnadit, můžete se podívat na video redaktora serveru Droid Life, který již stihl nejnovější verzi firmwaru pro HTC One M8 otestovat. Z videa je jasně patrné, že díky použité nadstavbě Sense 6 není na první pohled příliš poznat, že na telefonu skutečně běží Android 5.0 Lollipop. Ten svou přítomnost dává najevo například jinou zamykací obrazovkou či seznamem spuštěných aplikací.

HTC One (M8) Lollipop Tour and Overview!

HTC One (M8) Lollipop Tour and Overview!

Zdroj: Droid-Life.com, AndroidCentral.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)