TOPlist

Glovebox: Vykročte do nového roku s multitasking launcherem

glovebox náhledový

Máte rádi multitasking nebo chcete proniknout do světa, kde se na ploše telefonu najednou nalézá prostředí vstřícnější přepínání, přehazování a hledání? Pak je pro vás klíčové najít ten správný launcher. Pomocí jednoduché aplikace lze vzhled prostředí telefonu proměnit k nepoznání a obohatit se o spoustu nových funkcí. Glovebox je jeden z mnoha skvělých a dostupných launcherů, který nabídne především možnost multitaskingu a další užitečné funkce.

Multitasking jednoduše díky šikovnému launcheru

Aplikace Glovebox plní funkci vysouvacího launcheru. Pro využití jeho plného potenciálu je potřeba věnovat mu trochu času a s nastavením vyhovujícím právě vám si pohrát. Princip vysouvacího panelu je jednoduchý – obsahuje vámi navolené zkratky, aplikace i funkce a dá se kdykoli vyrolovat.

Téměř průhledný a nenápadný půlkruh vždy čouhá ze strany, kde se lišta nachází. Pokud by vám však překážel v rozhraní některých aplikací, je možné nastavení automatického vypnutí při určitých situacích a spuštěných aplikacích.

https://www.youtube.com/watch?v=R0Yru9n77gU

Proč Glovebox používat?

Používání Glovebox launcheru je ideální pro multitasking. Zatímco jste v jedné aplikaci, můžete přes ni spustit další okno s vybranou akcí, článkem, widgetem nebo se jednoduše rychlým kliknutím dostat úplně jinam. Bohaté nastavení ulehčí přizpůsobení přímo na míru. Rozhodně nelze opomenout ani další funkce:

  • Vlastní spouštěče vysouvací lišty (například zatřepání, gesto…)
  • Podpora různých balíčků ikon
  • Personalizace lišty
  • Blacklist aplikací, při kterých nebude Glovebox fungovat
  • Přístup ze zamykací obrazovky
  • Možnost nastavení zobrazování nejvíce používaných aplikací
  • Podpora widgetů přímo v liště

Nezmění vzhled prostředí, zato přidá na funkčnosti

Glovebox sám o sobě nezmění design prostředí celého telefonu, lišta je však vítaným pomocníkem, která ulehčí manipulaci s aplikacemi a funkcemi Android smartphonu. V zástupu aplikací s podobným posláním nabídne Glovebox opravdové množství funkcí a kustomizace, přičemž drtivá většina obsahu je zdarma.

Meteor Swipe
Meteor Swipe
Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)