AnyMote Home udělá z vašeho telefonu vládce elektroniky v domě

anymote cover

Televize, DVD přehrávač, set-top box, hi-fi. Čtyři zařízení, čtyři různé ovladače, které se musí válet na vašem konferenčním stole. Pokud vás nebaví každou „krabici“ zapínat zvlášť a chtěli byste proces mírně zautomatizovat, je tu AnyMote Home. Chytrá krabička, která vládne všem.

AnyMote Home - vzhled

A co umí? Jejím cílem je odstranit veškeré infračervené ovladače z vašeho obýváku a nahradit je chytrým telefonem. Seznam podporovaných zařízení se stále rozrůstá o zařízení ovládaná Bluetooth. V praxi tedy přijdete domů a jakmile spojíte smartphone s AnyMote Home, stanou se předem naprogramované věci. Můžou se rozsvítit světla, pustit hudba, zapnout televize, zkrátka vše, co si navolíte. Stejný vývojářský tým stojí za oceňovanou aplikací Smart IR Remote, zkušenosti s ovladači jim tedy nechybí. Další funkcí může být automatické ztišení televize nebo rádia ve chvíli, kdy vám někdo volá a spousta dalšího.

Anymote aplikace

I když AnyMote není převratným nástrojem, který by plně automatizoval chod domácnosti, jedná se o zajímavý projekt. Jeho autoři rozjeli kampaň na Kickstarteru s cílem vybrat 50 tisíc dolarů. Aktuálně jsou zhruba na půl cesty a do konce zbývá ještě 45 dní. Early Bird balíčky bohužel zmizely dřív, než jsme o nich stihli informovat. Nyní můžete mít jeden AnyMote za 70 $ nebo dva za 100 $ (úroveň ceny „Early Birdů“). Více informací si vyklikejte na Kickstarteru.

AnyMote Home - funkce

Smart IR Remote - AnyMote
Smart IR Remote - AnyMote

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)