Android hry: 5 absolutně nemožných a šíleně návykových titulů

duet hry

Hry s extrémně náročnou hratelností by zasloužily svou vlastní kategorii. Nejenže pořádně zatočí s vašimi nervy, dokonce vás drze nutí několikasekundové pokusy o úspěšné vítězství neustále opakovat. Přinášíme vám 5 tipů na otravně návykové hry, jejichž nemožná hratelnost v řádu vteřin vás přivede k šílenství.

Mr Flap

Adaptace na slavného Flappy Bird je v Google Play už nějakou dobu. Podobně jako u slavné předlohy tohoto titulu musíte kličkovat mezi potrubím, pro změnu si však hranatý ptáček poletuje v kruhové ohrádce.

Pokud jste si mysleli, že obtížnost originální hry už pokořit nelze, vyzkoušejte Mr Flap a nechte se nepříjemně překvapit. „Už“ po pátém prolétnutém okruhu – což se zdá jako nemožné – se stanete hardcore hráčem.

Mr Flap

Mr Flap

Mr Flap
Mr Flap

The Impossible Game

Název hru vystihuje velmi přesně. The Impossible Game neboli Nemožná hra je velmi jednoduchá na pochopení, složitější na provedení. Se svým oranžovým čtverečkem musíte ve strohém prostředí skákat na ostatní čtverce a vyhýbat se trojúhelníkům.

Každý omyl vás zavede zase na začátek. Hra je dostupná je hned na několika platformách, včetně Xboxu. Ačkoli je placená, nabídne návykovou zábavu na hodiny, o čemž svědčí i hodnocení a oblíbenost mezi uživateli.

The Impossible Game Trailer

The Impossible Game Trailer

The Impossible Game
The Impossible Game

Duet

Ve hře kontrolujete dva naproti sobě umístěné kruhy na stejné oběžné dráze. Lze s nimi zároveň točit v levém nebo pravém směru a přitom je nutné vyhýbat se různým panelům, čtvercům a dalším rotujícím objektům. Duet vyžaduje koncentraci a rychlé přemýšlení.

Nerozmáznout ani jeden ze zároveň točících se kuliček je napoprvé vždy náročné. Hra zkrátka vyžaduje systém, na který nelze přijít jinak, než předešlým selháním.

Official Duet Game Trailer

Official Duet Game Trailer

Duet
Duet

Hanger – Ragdoll Rope Swing

Hanger si pohrává s fyzikou. V prostředí minimalistické grafiky s jednoduchým soundtrackem hrajete za rozviklanou postavičkou, která se snaží uniknout před bizarní příšerou pomocí zachytávání se provazem o skály. Hra připomíná princip vystřelovací pavučiny Spidermana a těší se i poněkud morbidním obrázkům, když ztratíte při nepovedeném zhoupnutí polovinu těla.

Na nervy náročná hra je k dispozici ve dvou verzích – placená obsahuje hrací mód navíc. Předchozí verze Hanger World vypadá téměř totožně:

Hanger World Trailer

Hanger World Trailer

Hanger -  Rope Swing & Sling
Hanger - Rope Swing & Sling

Expander

Graficky osvěžující a nová hra Expander provětrá vaše rychlé reakce a potrápí i schopnost koncentrace. Je to jeden z titulů, u kterého reflexy a okamžité jednání rozhodují hru. Cílem je nasbírat co nejvíce hvězdiček – zde však přichází záludnost.

Je možné sbírat předměty pouze stejných barev, jako je vaše kostka, za kterou hrajete. Ta se všemožně smršťuje a zvětšuje – bolest hlavy a chuť prásknout s telefonem zaručena.

Expander – Game Trailer

Expander - Game Trailer

 Máte rádi hry, jejichž hrací doba nepřekročí několik sekund a pořádně vám provětrají nervy?

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (26)