Aktualizace komunikačního nástroje Hangouts – integrace SMS, obrázky GIF a sdílení polohy

Google-Hangouts-logo

Na dnešní akci „ráno s Google+“ byla představena aktualizace aplikace Hangouts, která s sebou přinese několik vylepšení a změn. Tou nejzásadnější je nepochybně integrace všech SMS zpráv. Od této chvíle už budeme moct mít všechnu komunikaci na jednom místě a nebudeme mít důvod používat další předinstalované aplikace pro SMS zprávy. Když vezmeme v potaz, že graficky jsou Hangouts moc pěkně zpracovány, tato funkce by mohla přivábit hodně nových uživatelů.

hangouts1

Další novinkou je podpora animovaných GIF obrázků. Tato funkce jistě není klíčová, ale vzhledem k tomu, že na internetu se povalují tuny zábavných gifů, jejich podpora se může hodit.

V neposlední řadě vám aplikace po aktualizaci umožní sdílet vaši polohu. Stává se vám, že si s přáteli domluvíte schůzku, ale nemůžete se na rušné ulici nebo náměstí najít? Díky Hangouts můžete ostatním odeslat svou aktuální polohu, takže vás snáze najdou.

Aktualizace by měla být dostupná v řádu několika dní. 

Hangouts
Hangouts

Zdroj: AndroidPortal.sk, AndroidCentral

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)