Aktualizace Dolphin Browser přináší podporu Adobe Flash a další novinky

dolphin-browser

Koukáte se rádi na různá videa na vašem mobilním zařízení? Pokud ano, tak vás možná zklamala absence podpory Adobe Flash na novém operačním systému Android 5.0 Lollipop. Jak se ale zdá, tak problémy s přehráváním videí nyní řeší nová aktualizace prohlížeče Dolphin Browser, která přináší podporu Flashe a mnoho dalších novinek. Pojďme se na ně krátce podívat.

Dolphin Browser aktualizace

Většina dnešních mobilních prohlížečů již Flash nepodporuje. Toho si všimli vývojáři internetového prohlížeče Dolphin Browser a podporu Flashe přidali do nové aktualizace. Výhodou je, že nebudete muset stahovat žádné aplikace třetích stran, podpora je umístěna přímo v instalačním balíčku aplikace. Mezi další novinky se řadí synchronizace nastavení mezi jednotlivými zařízeními, rychlé zadávání, addony, možnost změny vzhledu a přidání funkce automatického smazání uloženého obsahu v případě, že vašemu zařízení dochází kapacita vnitřního úložiště.

Dolphin Browser: Fast, Private
Dolphin Browser: Fast, Private

Líbí se vám novinky v prohlížeči Dolphin Browser?

Zdroj: Android Community

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (30)