TOPlist

Aktualizace Chrome Beta přináší nový vzhled a další funkce

Chrome-beta-icon

Mobilní internetový prohlížeč Google Chrome je jedním z nejpopulárnějších řešení z obchodu Play. Google kromě standardní verze přinesl také tzv. verzi „Beta“, která dostává mnoho novinek o nějaký ten čas dříve. Chrome Beta nyní obdržel velikou aktualizaci, která přináší pozměněný design a mnoho dalších maličkostí. Zajímá vás, o co se jedná?

chrome-beta-logo

Jednou z hlavních změn nové verze je zcela nový design, který nyní vychází z tzv. „Material design“. Celé prostředí je nyní o mnoho více moderní a na první pohled působí jednodušeji. Obměnou prošel také inkognito mód, veškeré ovládací prvky a také některé animace.

Google Chrome Beta

Další novinkou je zjednodušené přihlašování do služeb Google. Pokud se do mobilního prohlížeče Chrome Beta přihlásíte, tak již nebudete muset znovu zadávat heslo a uživatelské jméno do žádné jiné služby Google, jako například Gmail, Mapy, Google+, Search a další. Myšleno bylo také na uživatele s více účty.

Google Chrome Beta 2

Aktualizace Chrome Beta je uvolňována postupně do obchodu Play. Pokud vám tak ještě nedorazila, a i přesto byste si novou verzi chtěli vyzkoušet, tak nezoufejte. Aktuální verzi prohlížeče Chrome Beta si můžete stáhnout pomocí odkazu níže.

Nejnovější verzi prohlížeče Chrome Beta si můžete stáhnout z tohoto odkazu.

Chrome Beta
Chrome Beta

Líbí se vám vzhled nové verze Chrome Beta?

Zdroj: Droid Life.

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)