Aplikace Storehouse: Fenomenální koláže fotek v moderním designu

storehouse aplikace koláž android

Aplikací na úpravu fotografií není nikdy dost. Fotky jsou denně ve smartphonech upravovány různými způsoby – od přidávání filtrů, oříznutí či dokonce plnohodnotného retušování. Ačkoli by se mohl zdát trh se šikovnými nástroji pro úpravu obrázků přesycen, zejména nově přidaný software se vždy aspoň na nějakou chvíli těší oblibě. Jinak to není ani s aplikací na tvorbu skvělých koláží Storehouse.

Vyladěná aplikace Storehouse na filtry kašle

Na rozdíl od populárních platforem, jakými Instagram nebo VSCO Cam bezesporu jsou, jde Storehouse jinou cestou. O filtry se nezajímá designové prostředí se postará pouze o jedno – tvorbu koláží za pomocí obrázků a videí. Koláže samozřejmě nejsou žádnou novinkou a aplikací pro jejich sestavení také není zrovna málo. Proč je tedy Storehouse výjimečný?

Skvělý design, žádné reklamy, bezchybné fungování

Odlišuje jej především nadčasový design, který pocitově připomíná VSCO. Aplikace pro tvorbu koláží většinou nešetří na barvách a jsou přeplácané kdejakou neužitečnou grafikou. Storehouse se tváří uvěřitelně profesionálně. Chce vytvářet příběhy, nikoliv obyčejné sady fotografií.

Vytváření koláže je velmi jednoduché – na začátku se všechny obrázky seřadí pod sebe, po kliknutí je lze různě zmenšovat či zvětšovat, řadit vedle sebe nebo přesouvat. K příběhu, receptu, popisu postupu či obyčejné koláži fotek z dovolené lze přidat i popis. Ať už v podobě nadpisů nebo souvislého textu.

Koláže jsou neveřejné

Koláže fotek a videí se poté uloží do odkladiště, odkud je možné jednotlivé výtvory sdílet přes další aplikace. Každý výtvor je neveřejný až do doby, kdy se rozhodnete ho sami sdílet. Pro sdílení fotek s přáteli stačí vytvořit skupinu nazvanou Space.

Storehouse si šanci zaslouží, i když koláže nemusíte

Storehouse je bezesporu zajímavým počinem a mezi aplikacemi určenými k úpravě fotografií takovýto nástroj chyběl. Povedený moderní design nekazí ani reklamy – to i přesto, že aplikace je zcela zdarma. Vytváření samotných koláží je velmi intuitivní, chytré a skvěle se hodí pro dotykové displeje, kdy je manipulace s obrázky horší.

Storehouse
Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)