Skype v nové verzi dostává tmavý motiv

skype tmavy motiv

Skype dostává v nejnovější aktualizaci celkem tři novinky. Největší novou funkcí ve verzi 8.3 je tmavý motiv, pak se také dostalo na řazení chatů a ukazatele aktivity.

Skype 8.3 přináší celkem tři novinky

Nově si můžete v nastavení zvolit dva grafické motivy, tím prvním je klasický světlý, mnohem zajímavější je ale podpora tmavého motivu, která potěší všechny uživatele s AMOLED displeji. Jedná se o odlišné grafické motivy než témata chatu, protože změní grafiku celého uživatelského rozhraní.

Druhou novinkou je lepší řazení chatů, kdy si můžete chaty seřadit podle nedávných, nepřečtených či aktivních konverzací. Před aktualizací se zobrazovaly chaty podle poslední aktivity. Poslední větší novinkou jsou pak ukazatele aktivity, což je funkce, která mnoha lidem chyběla. U kontaktů uvidíte malou zelenou tečku, která značí to, že váš kontakt je zrovna online.

V neposlední řadě se také dostalo na opravy a optimalizaci aplikace. Aktualizace 8.3 se postupně uvolňuje, několik dní může trvat, než se vám aktualizace nabídne. Pokud ale nechcete čekat, můžete si aktualizaci nainstalovat ručně přes APKMirror.com.

Skype
Skype

Chyběl vám tmavý motiv ve Skypu?

Zdroj: 9to5google.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)