Pokémon Go Gen 2: Více než 80 nových Pokémonů právě dorazilo

Pokémon Go Gen 2

Loni v létě svět pobláznila kontroverzní hra Pokémon Go. Hra rozdělila internetovou komunitu na hráče této hry a ty, kteří hru nenávidí. Mnoho z vás se nyní, po přečtení nadpisu jistě chytá za hlavu s vyvstávající otázkou „už zase?“. A ano, už zase. I když tentokrát už snad ne v takové míře. Niantic dnes vypustil do hry druhou generaci, tedy Pokémony z Johto Ligy, která se odehrávala v původních hrách Pokémon Gold a Pokémon Silver. Aktualizace, kterou bychom mohli označit jako Pokémon Go Gen 2 zahrnuje přes 80 nových Pokémonů, které si můžete pochytat a spolu s nimi přináší spoustu novinek. Podívejme se na ně spolu.

Pokémon Go Gen 2 nejsou jen noví Pokémoni. Novinek je mnoho

Kromě nové sady Pokémonů disponuje aktualizace spoustou dalších novinek, menšími, viditelnějšími i těmi na pozadí. Například tak můžete kompletně změnit vzhled a oblečení svého trenéra, evoluce mají nové možnosti, při chytání máte snadnější výběr z dostupných Pokéballů, herní mechanika se změnila, ke snadnějšímu chytání pomocí Razzberries přibyly další dva kousky ovoce s různými účinky, atd., atd… Novinek je zkrátka hodně a možná jsme ani nestačili objevit všechny. Pokud jste tedy na Pokémon Go Gen 2 čekali, ponořte se do prozkoumávání. Pravděpodobně bude nejlepší si aktualizaci osobně vyzkoušet.

Když narazíte na Pokémony ve volné přírodě, nebuďte překvapeni z nových způsobů jak je chytit. Všimněte si nových položek v „kolotoči“, který vám umožní si vybrat Berries a Pokébally přímo z obrazovky souboje. Zdokonalte se a chyťte nepolapitelné Pokémony! ~ Niantic

Pokud jde o 80 nových Pokémonů, tak je možné je chytit ve volné přírodě resp. městě. Již se nelíhnou jen z vajec, jako první tři zástupci druhé generace, ale můžete je chytat jako všechny ostatní Pokémony dosud. Včera Niantic prohlásil, že aktualizace vyjde později tento týden a ona stačila jedna noc. Kdo je nadšený?

Pokémon GO
Pokémon GO

Objevili jste ve hře nějakou novinku, které jsme si my nevšimli? Dejte nám to vědět v komentářích.

Zdroj: androidcentral.com.

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)