O2 Vánoce budou v podobě rozdávání služeb z Chytré sítě

O2 Vánoce

Po T-Mobile tu máme i vánoční nabídku dalšího operátora, a to O2. Svým zákazníkům bude nadělovat “to nejlepší” z Chytré sítě. O2 Vánoce budou o nadělování dat, volání apod. Zaujme vás něco?

O2 Vánoce: Rozdávání služeb zdarma

„Zákazníky mobilních i fixních služeb jsme se rozhodli odměnit tím nejlepším z naší Chytré sítě. K letošním Vánocům jim nadělíme 30 GB mobilních dat, neomezené volání, nejrychlejší dostupný internet a televizní kanály navíc,“ popisuje Jindřich Fremuth, ředitel divize Rezidentní zákazníci v O2.

I O2 startuje vánoční nabídku 1. listopadu, dárky budou hlavně v podobě odměn z Chytré sítě. Všem zákazníkům, kteří využívají hlasový tarif s objemem dat 1,5 GB a více, nabídne O2 dohromady 30 GB mobilních dat zdarma. Objem dat se rozdělí na tři období, na každé dostane vždy zákazník 10 GB navíc. Stejný objem dat dostanou také zákaznici, kteří mají Mobilní internet obsahující 5 nebo 10 GB. Zvýšená mobilní data platí i pro firemní zákazníky.

Neomezené volání

Zákazníci s mobilním tarifem, který nezahrnuje neomezené volání, bude zdarma aktivován rovněž na tři zúčtovací období. Jak mobilní data, tak i neomezené volání si uživatelé budou moc aktivovat od 1. listopadu v online samoobsluze Moje O2, na jakékoli prodejně nebo na bezplatné lince.

4G vysílač O2 - náhleďák

Internet na doma se zrychlí

Pokud používáte O2 Internet na doma, tak se vám automaticky bez navýšení ceny zpřístupní nejvyšší rychlost, kterou vaše přípojka na internet umožňuje, takže až 80 Mbit/s. Noví zákazníci pevného internetu zaplatí za službu první dva měsíce paušál 499 Kč, bez ohledu na to, jaký tarif si pořídí. Firmy také do konce roku obdrží nejvyšší dostupnou rychlost pevného internetu bez navýšení měsíčního tarifu.

O2 TV s více programy

Zákazníci digitální televize O2 TV získávají do konce prosince až 57 nových programů navíc. Pokud si někdo nový do konce prosince aktivuje O2 TV, získá nejvyšší možný dostupný balík O2 TV XL se 150 televizními kanály.

Slevy na telefony a příslušenství

o2-vanoce-slevy

A nakonec si O2 připravilo i slevy pro některé telefony a příslušenství. Sleva je platná pro všechny zákazníky O2 bez ohledu na to, jakou službu využívají, a bez jakýchkoli dodatečných podmínek. V rámci hardwarové nabídky O2 navíc nabídne všem, kdo navštíví O2 Prodejnu slevové vouchery na nákup příslušenství v celkové hodnotě 1 600 korun.

Jste spokojení s vánoční nabídkou O2?

Zdroj: TZ.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)