Kdo jsou to O2 Guru a jak je využít?

O2 Guru

Vy ještě neznáte O2 Guru? Operátora O2 jistě všichni dobře znáte a když jej spojíte s pojmem „Guru“ (může být chápán jako někdo, kdo Vás důvěrně zasvětí do posvátného vědění :)) dostanete skupinu technicky zdatných a vstřícných lidí, kteří Vám velmi ochotně poradí, jak zkrotit Váš chytrý telefon a nejenom ten. Velkou výhodou O2 Guru je, že jejich rady nic nestojí a dokonce nemusíte být ani zákazníkem O2, poradí totiž každému.

O2 Guru

Asi si říkáte, jestli to není nějaká habaďůra, která má za účel nalákat Vás do prodejny, kde Vás zpracuje nějaký zdatný O2 manager :). Ne, není tomu tak a hned objasníme proč a jak to víme. Svět Androida byl součástí týmu, který několik dní O2 Guru školil a předával zkušenosti, se kterými se uživatelé a jejich chytré telefony dennodenně setkávají. Navíc O2 Guru není hodnocen od prodeje, jako ostatní pracovníci, ale dle spokojenosti zákazníka (no, taky nás to překvapilo).

O2 Guru 3

Většinu z Vás teď napadá, co z toho má daný operátor? Nic to nestojí, nemusíte být ani zákazníkem O2. Že by jedna z prvních vlaštovek, kdy se Vám operátor opravdu snaží vyjít vstříc při používání chytrých telefonů? Jediným způsobem jak odpovědět na tuto otázku je vyzkoušet to.

Jak si vyzkoušet svého O2 Guru?

Je to velmi jednoduché, stačí jít na stránku www.o2.cz/osobni/guru-radi

  • vybrat si nejbližší prodejnu O2
  • vybrat volné datum a čas (celá hodina jen pro Vás)
  • a rezervovat si svého O2 Guru

O2 Guru Vám schůzku potvrdí emailem, nebo SMS a celou hodinu ho máte jen pro sebe. To je docela dost času na to, abyste jednou pro vždy zkrotili svůj chytrý telefon a vyřešili všechny chmury.
Pokud se Vám z nějakého důvodu osobní schůzka právě nehodí, můžete s O2 Guru komunikovat taky prostřednictvím sociálních sítí, nebo pomocí specializovaného fóra.

Takže už víme, kdo to jsou O2 Guru, proč tady jsou a s čím nám můžou pomoci. V příštím článku si povíme, proč jsme o O2 Guru začali vůbec psát a možná si je trochu proklepneme osobně :).

O2_guru_vizual

Petr Mišák
O Autorovi - Petr Mišák

Jak Petr Mišák poprvé spatřil informaci o systému Android, ještě netušil, že se mu stane osudným. V současné době je stav natolik vážný, že přestává… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (33)