5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #101: Duální bezdrátová nabíječka, chytré švihadlo a další

tipy z číny Duální bezdrátová nabíječka

Stejně jako ve filmu o dalmatinech se i my dostáváme k počtu 101 a vítáme další díl seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes na nás čeká duální bezdrátová nabíječka, držák telefonu pro PlayStation ovladač nebo Bluetooth švihadlo.

1) Držák telefonu na ovladač PlayStation 3

V minulém díle jsme si představili zajímavý gamepad, který se snadno spojil s telefonem bezdrátovou technologií a stejně tak i plastovým držákem, aby bylo na displej telefonu dobře vidět. Naši čtenáři se trefně ptali, zda neexistuje podobný držák také pro ovladač z herní konzole PlayStation, který lze spojit i s telefonem. V dnešním díle pro vás máme přesně tento tip.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – playstation drzak

Cena: 119 Kč (eBay)

2) Duální bezdrátová nabíječka

Bezdrátové nabíjení dnes nabízí opravdu jen hrstka telefonů, což ale nesráží tuto povedenou technologii. Může nastat situace, kdy se v domácnosti sejdou hned dva mobilní telefony s touto možností nabíjení. Další tipem je tedy duální bezdrátová nabíječka, která umožní doplnit energii dvěma telefonům zároveň.

Vlastnosti – duální bezdrátová nabíječka:

  • rozměry: 14,4 x 20 x 0,95 cm,
  • standard Qi,
  • výstupní proud: 500-1000 mAh.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – dualni nabijecka

Cena: 536 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 11 tipů)

3) Nabíječka s 6 USB a displejem

A co situace, kdy je doma telefonů a dalších mobilních zařízení opravdu mnoho? I v tomto případě by se hodilo řešení, které spojuje několik nabíječek najednou. Náš další tip představuje nabíječku, která umožní doplňování energie až 6 zařízením naráz. Disponuje navíc displejem, který nám ihned ukáže, jak rychle se jednotlivá zařízení nabíjí. Maximální výstupní proud činí 3,5 A, což nejspíše nebude platit při nabíjení 6 zařízení současně, ale to zase tolik vadit nemusí.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – nabijecka 6 USB

Cena: 507 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 11 tipů)

4) Stojánek s nabíječkou

I čtvrtý tip bude souviset s nabíjením, i když primárně se jedná o šikovný stojánek pro telefon. Ten nabídne velice nízkou cenu a zároveň možnost připojit i nabíječku. Na výběr je přitom z trojice konektorů MicroUSB, USB-C a Lightning od Applu.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – stojanek

Cena: 88 Kč (Aliexpress)

– zaslal Jiří Němec (celkově 1 tip)

5) Švihadllo s Bluetooth konektivitou

Když už je člověk přesvědčen, že jej nemohou čínské výrobky překvapit, přijde zase něco nového. Tentokrát se nám do hledáčku dostalo chytré švihadlo, které je možné přes Bluetooth spojit s mobilním telefonem. K čemu je to dobré, říkáte si? Díky komunikaci s mobilním telefonem můžete v reálném čase sledovat své počínání – počet přeskoků, rychlost, dobu, spálené kalorie a další. Jedná se sice spíše o vtipné zboží, ale nedá se říci, že by si nenašlo své uživatele – nebo zvědavce.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – svihadlo

Cena: 458 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 11 tipů)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

cestovni-pouzdro


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 106. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)